Zostań mistrzem odkurzacza ①|Czyszczenie narożników

37 Komentarz

LN714740 10 Piętro
Robot ma problemu z dokowaniem czy takie ustawienie bazy jest właściwe

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Cześć, czy możesz nam powiedzieć, jakie są problemy z Twoim urządzeniem? Wygląda na to, że ustawienia bazy są prawidłowe.
Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został przekazany do odpowiedniego zespołu. Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem w celu dalszej pomocy.
OM189458 11 Piętro
Wskazówka: autor został zablokowany lub usunięty. Zawartość jest automatycznie blokowana.
1. Sprawdź, czy robot jest wyłączony. Jeśli tak, naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania, aby go włączyć i ponownie połączyć z siecią.
2. Jeśli robot jest offline podczas normalnej p...
JD676459 12 Piętro
Mam wszystko tak ustawione i nie jeździ tak dokładnie
VH964599 13 Piętro
Witam, niestety robót nie powraca do stacji nie może jej znaleźć, kręci się w kółko obok ale nie trafia. Co zrobić? Mam model 40 ultra
OK342389 14 Piętro
L10S Ultra nie mopuje na mokro. Pobiera wodę ale podczas mocowania na max wilgotności mopy i podłoga suche. Robiona była sprawdzenie drożności i zabrudzeń przy zbiorniku na wodę  czystą, drożność w stacji bazowej,  samonaprawa stacji. Bez poprawy działania.
OB700657 15 Piętro
Jak zmienić język na urzadzeniu Dreame L50 ultra chce j.polski w aplikacji mam j.pol a na urządzeniu angielski proszę o informacje
WI302894 16 Piętro
Jak usunąć kłęby sierści.
XT624616 17 Piętro
Juz drugi raz nastawiam odkurzacz gdy w domu jest ciemno a ten zrobi obwód po całości i potem sie gubi. Jeździ w kolo albo nie dojeżdża w mapie widać ze nie sprzata całej powierzchni.
Czy odkurzacz musi mieć światło zapalone? Aqua 10 ultra track complett
AZ716209 18 Piętro
Proszę o pomoc mój robot dreme x50  zaczął dziś  bardzo głośno odkurzac , jeżeli włączone jest samo mopowanie to nie słychać go wcale glosny jest gdy odkurza i mapuje
IX379239 19 Piętro
W których modelach jest podnoszenie nóg?
12

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy