🎉 [Dzień Ojca — Świętuj razem z nami na forum Dreame!]

68 Komentarz

CY951231 10 Piętro
Dziękuję mu za to że jestem taki jak jestem!
😉Pozdrawiam serdecznie wszystkich Tatusi😁
Dziękujemy! 😊 Super pozytywna wiadomość – pozdrowienia dla wszystkich Tatusiów również od nas! 💙

EO996420 11 Piętro
Jestem wdzięczna mojemu tacie za to, że zawsze był obok -> cicho, bez słów, ale z sercem tak wielkim, że czułam się bezpieczna nawet w największym chaosie. Jego obecność była jak niewidzialna tarcza, która chroniła mnie przed światem. Dzięki niemu wiem, co znaczy prawdziwe wsparcie.
Piękne i wzruszające słowa! ❤️ Dziękujemy, że podzieliłaś się taką głęboką refleksją o swoim tacie.

ET646144 12 Piętro
Tato,
dziękuję, że byłeś – choć tak krótko.
Dziękuję, że jesteś – choć już inaczej.
Codziennie czuję, jak prowadzisz mnie przez życie.
Chronisz z góry,
jesteś moim cichym Aniołem.
W moim sercu mieszkasz na zawsze –
miłością, wspomnieniem, obecnością,
której czas nie zdołał zabrać.
To bardzo wzruszające słowa pełne miłości i pamięci. Dziękujemy za podzielenie się tą piękną refleksją ❤️

UU177330 13 Piętro
Dziękuję mu za to że wychował mnie i moje rodzeństwo na porządnych ludzi.
Piękne podziękowania! To zasługa prawdziwego taty. Dziękujemy za podzielenie się! ❤️

GM213347 14 Piętro
Najbardziej dziękuję mojemu ojcu  za cierpliwość i za pokazanie jak żyć zgodnie z zasadami i walczyć o zdrowie i życie.
To naprawdę piękne słowa pełne wdzięczności. Dziękujemy za podzielenie się tą ważną refleksją! ❤️

❤️🌷❤️

GM213347 15 Piętro
Dziękuję za bezpieczeństwo, poczucie humoru i jakość życia ❤️
Piękne podziękowania! Bezpieczeństwo i humor to bezcenne wartości. Dziękujemy za podzielenie się! ❤️

🚴🏻❤️🚴🏻🌷🥰

🚴🏻❤️🚴🏻🌷🥰

LE436069 16 Piętro
Dziękuję tata za dobre geny które przekazałeś swoim dzieciom, za spokój, dobre rady, i ojcowską miłość!
Piękne słowa pełne miłości i wdzięczności! Twój tata na pewno jest dumny. Dziękujemy, że się z nami podzieliłaś! ❤️

BK519257 17 Piętro
Dziękuję Ci, Tato, za siłę, wsparcie i obecność – każdego dnia. Jesteś moim bohaterem.”
Piękne i wzruszające słowa! Dziękujemy za podzielenie się ❤️

AL013336 18 Piętro
Dziękuję Tacie po mimo że go już że mną nie ma, że przekazał mi takie wartości jak duma, honor szacunek dla innych i dla siebie. I te wiosenne spacery do lasu podziwiać przylaszczki ❤️.
To bardzo piękne i poruszające wspomnienia pełne miłości i szacunku. Dziękujemy, że podzieliłaś się tą wyjątkową historią ❤️

EN669498 19 Piętro
Dziękuję Ci, Tato, za to, że zawsze byłeś obok cichy, ale niezawodny. Za to, że nie mówiłeś wiele, ale zawsze robiłeś wszystko, co ważne. Nauczyłeś mnie, że prawdziwa siła to odpowiedzialność, a miłość nie zawsze musi być głośna. Dzięki Tobie wiem, jak być dobrym człowiekiem. 💙
To bardzo wzruszające słowa pełne mądrości i miłości. Dziękujemy, że podzieliłaś się tą piękną refleksją 💙

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy