[Zakończone]Dreame 618: Rabaty do -35%!

42 Komentarz

ZV900843 10 Piętro
A1 Pro mam od tygodnia i bardzo mi się podoba jego działanie. Mam jednak uwagi do mapowania stref.
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z działania A1 Pro! 😊 Jeśli masz uwagi do mapowania stref, chętnie je poznamy – każda opinia pomaga nam się rozwijać. 💬

OO693975 11 Piętro
X50 ultra polecam
Dziękujemy za polecenie! 😊

OO693975 12 Piętro
X50 ultra polecam
IV347830 13 Piętro
X40 ultra gdzie można ustawić aby obracał się o połowę mopa a nie o cały przy myciu? Czy w ogóle jest taka możliwość?
Otrzymaliśmy Twoją sugestię i przekażemy ją dalej – być może rozważymy wprowadzenie takiej funkcji w przyszłości. 🧼🤖

Dziękujemy za Twoje pytanie! 😊 Obecnie X40 Ultra nie wspiera opcji obracania tylko części mopa.

EO996420 14 Piętro
Interesuje mnie Airstyle Pro, bo w końcu ktoś pomyślał o stylizacji włosów bez kompromisów. Prędkość powietrza, niska głośność, pięć końcówek i do tego eleganckie pudełko -> brzmi jak idealne połączenie skuteczności i wygody. Chciałabym przetestować go na swoich włosach!
Super, dziękujemy za zainteresowanie! 💙

radek 15 Piętro
Moim zdaniem produktem Dreame, który budzi największe uznanie, jest Dreame L40 Ultra – szczególnie w kontekście walki z codziennym bałaganem.

Codzienne odkurzanie, mycie podłóg, walka z sierścią zwierząt, rozlanymi płynami czy wszechobecnym kurzem to wyzwania, które potrafią przytłoczyć. Właśnie w takich momentach pomoc ze strony Dreame L40 Ultra okazuje się nieoceniona.
Ten robot sprzątający to prawdziwy kombajn – nie tylko odkurza, ale również mopuje, i to w sposób, który wyróżnia go na tle konkurencji. Jego największą zaletą jest stacja dokująca z funkcją automatycznego czyszczenia i suszenia mopa. To oznacza, że nie musisz pamiętać o codziennym czyszczeniu urządzenia czy opróżnianiu zbiorników, co jest ogromną oszczędnością czasu i energii.
Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię o Dreame L40 Ultra! Cieszymy się, że produkt spełnia Twoje oczekiwania! 😊

UU177330 16 Piętro
A ja wam powiem że zmieniłam odkurzacz z iRobot roomba i7 na dreamebot d10s i jestem na prawdę zadowolona ! Cena poprzedniego odkurzacza ponad 2 tysiące a tutaj takiego cudeńko wychaczyłam na promocji w Biedronce za 750 złotych. Bez porównania robot za ponad 2 tysiące nie miał nawet funkcji mopowania, która przy dwóch psach i małych dzieciach oszczędza okropnie czas. Z czystym sumieniem polecam produkty dreame. Jakoś jak najbardziej adekwatna do ceny, gdyby tylko człowiek wiedział już za pierwszym razem kupił by robota dreame.
Super opinia, dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem! Cieszymy się, że Dreamebot D10s tak świetnie się sprawdza i pomaga oszczędzać czas. 😊

EN669498 17 Piętro
Dreame X50 Ultra to mój cichy bohater w codziennym ogarnianiu domowego chaosu! 🚀 Mam w domu kota, który traktuje go jak kumpla z patrolu, a ja mam wreszcie czas, by usiąść z kawą zamiast biegać ze ścierką. Moc ssania, unikanie kocich misek i zero kłaczków czego chcieć więcej? 😺✨ Dreame, dzięki za robota, który nie tylko sprząta, ale rozumie domowe życie! 🙌
Fantastyczna opinia! Cieszymy się, że Dreame X50 Ultra tak świetnie sprawdza się w Twoim domu i pomaga Ci cieszyć się chwilą relaksu. 😺☕️💙

TR038957 18 Piętro
Jeeejku, x50 ultra complete to byłoby spełnienie moich marzeń. Idą wakacje, a ja zamiast wylegiwać się na słońcu walczę z kołtunami sierści latającymi po moim domu. Kocham mojego pupila najbardziej na świecie, jest miękki i puszysty ale ma to swoje wady, o których mogę zapomnieć właśnie dzięki temu dreame ❤️ z resztą nieważna jest pora roku, czy to jesień czy zima, nasz pupil naniesie mnóstwo piasku i (gdy pada deszcz) wody na łapkach, a chyba każdy wie że najważniejsze jest spędzanie czasu z rodzinką niż latanie z odkurzaczem czy mopem, by jakoś to ogarnąć… a oto winowajca:
ps. Nie dajcie się zwieść tym niewinnym oczętom, bo to on tak bałagani 🤦‍♀️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Twój pupil jest naprawdę uroczy! 🥰 Cieszymy się, że X50 Ultra Complete pomaga Ci w codziennym sprzątaniu i daje więcej czasu na przyjemności! 💖🐾

JC330099 19 Piętro
Jestem wdzięczny mojemu tacie za to że dał siebie wszystko co może dać ojciec synowi ,teraz jego tu nie  ma że mną bo umarł mając 56lat ,ale gdy by tu zemną teraz był przytulił bym go z całych sił choć mam teraz prawie 40 lat
Bardzo wzruszające słowa.
Życzę Ci dużo siły i spokoju w tych wspomnieniach.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy