Lipcowy konkurs na polskim forum Dreame

Ferwor: 65

73 Komentarz

YM100074 10 Piętro
Zakupiłam dwa odkurzacze Dream L10s Ultra Gen2. Rozpoczynam współpracę z odkurzaczami w dwóch domach.
Jestem zachwycona możliwościami w oprogramowaniu i indywidualnym ustawieniem urządzeń do moich potrzeb w utrzymaniu czystości. Polecam wszystkim kto ceni mądre inteligentne urządzenia.👍👏
JN622566 11 Piętro
Jak mogę rozwiąż problem z tym że mój nie podaje czystej wody i mopuje na sucho
KH687826 12 Piętro
Gdybym miała wybrać jeden produkt podczas Dreame Brand Week, bez wahania postawiłabym na odkurzacz pionowy Dreame. Tworzę codziennie treści beauty, więc porządek w mieszkaniu i czyste tło do nagrań są dla mnie bardzo ważne. Marzę o sprzęcie, który oszczędzi mi czas i sprawi, że sprzątanie będzie szybkie i przyjemne. 💜✨
Mam dreame a2 robota koszacego i wkacu nie martwię sie koszeniem trawy czy wywozem trawy bardzo dobry sprzęt szkoda ze dopiero teraz sie przekonałem do robota bo całe życie kosiłem zwykła kosiarka Polecam robota koszacego dreame
KH687826 13 Piętro
Gdybym miała wybrać jeden produkt podczas Dreame Brand Week, bez wahania postawiłabym na odkurzacz pionowy Dreame. Tworzę codziennie treści beauty, więc porządek w mieszkaniu i czyste tło do nagrań są dla mnie bardzo ważne. Marzę o sprzęcie, który oszczędzi mi czas i sprawi, że sprzątanie będzie szybkie i przyjemne. 💜✨
AD564196 14 Piętro
Marian - A1 kosiarka
Barbara - X40 Ultra Complete
SZ354230 15 Piętro
Fajne też są suszarki elektryczne z Dreame 😄
MO772186 16 Piętro
Dreame x50 najlepszy odkurzacz jeżdżący jaki mam i jaki widziałem mieszkanie jest czyste odpalam codziennie
WW471397 17 Piętro
Mój odkurzacz D20 pro jest idealny: sprząta bez marudzenia, wraca zawsze do bazy, współpracuje z 🐈‍⬛. Ideał, tylko dlaczego stworzyliście go dopiero teraz 😉 ? Straciłam 50 lat na lataniu z odkurzaczem. Wymyślcie jeszcze robocik do ścierania szafek, a życie będzie cudownie.😉😄
Paweł 18 Piętro
Moim wyborem byłby odkurzacz pionowy Dreame H15 Pro. Liczę, że podczas Brand Week uda się kupić go w atrakcyjnej cenie.
SZ354230 19 Piętro
Cały czas myślę o zakupie robota koszącego 😍

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy