Wydarzenie z okazji Dnia Ojca

Ferwor: 58

40 Komentarz

RU706646 10 Piętro
Dobrze, że jest dzień ojca
TV206953 11 Piętro
Nie może wrócić do vazy
IY504083 12 Piętro
Czy wie ktoś jak wyłączyć te powiadomienia push o promocjach? Niestety apka jest zbugowana
Centrum wiadomości → Ustawienia wiadomości → Wyłącz powiadomienia systemowe
JL599694 13 Piętro
Powodzenia
Marian 14 Piętro
Co się dzieje mój dreame 500 nie opróżnia śmieci do worka , wszystkie kanały są drożne
Dzień dobry. Może Pan wyjąć pojemnik na kurz, filtr i worek, aby sprawdzić, czy nie ma w nich brudu i zatorów, a następnie zamontować je ponownie.
Sprawdź również, czy robot zbiera kurz. Podczas pracy stacja bazowa emituje wyraźny dźwięk ssania.
Szczegółowe ustawienia można znaleźć w sekcji „Ustawienia stacji bazowej”. Tutaj można ustawić częstotliwość.
Jeżeli wszystkie powyższe kontrole wypadną prawidłowo, istnieje duże prawdopodobieństwo, że stacja bazowa jest uszkodzona i należy ją oddać do serwisu.
Szeregowy 15 Piętro
Chciałbym życzyc wszystkiego najlepszego tacie 💖
TN805457 16 Piętro
Powodzenia
GT168588 17 Piętro
Siemaneczko
SZ354230 18 Piętro
Powodzenia wszystkim graczom niech. Tacie przyda się taki sprzęt 😁
PiotrekP 19 Piętro
Mój tata już niestety nie żyje, ale gdyby tu był, dostałby ode mnie golarkę Dreame T3 Shaver. Po tacie odziedziczyłem w spadku niesamowicie twardy zarost na brodzie – bo na głowie to nas akurat życie oszczędziło. On przez lata radził sobie z nim wyłącznie tradycyjną brzytwą, bo zwykłe maszynki po prostu wymiękały.
Taki prezent dałby facetowi starej daty niesamowity komfort i szybkość, bez użerania się z twardym włosem. Sam mam ten sam problem, więc jestem cholernie ciekawy, czy te nowoczesne golarki Dreame potrafią być tak samo bezkompromisowo ostre i skuteczne jak stara, dobra brzytwa

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy