💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

EY848774 10 Piętro
Dream... I wszystko jasne ... Marzenia się spełniają, ja siedzę a mój Felek sprząta. Doskonałości nie ma co komentować.
IU892072 11 Piętro
Dzięki Dreame moje dzieciątko może robić bezkarnie mydlane  banki kiedy tylko chce 😀
Klaudia 12 Piętro
Dzięki dreame mam czas dla rodziny i nie martwię się o czystość☺️
SZ354230 13 Piętro
Mama chwali wasze prorukty👍
SO678803 14 Piętro
A ja powiem tak, dreame i ekosystem to dla mnie Game changer. Kupuję po kolei wszystkie produkty, aktualnie kosiarka, robot a nawet kuweta od siostry Mova. Dzięki temu mam więcej czasu dla rodziny. Co jest najcenniejsze. Doceniam szybkie aktualizacje, bezobsługowosc i innowacyjnośc. Dzięki temu nie tracę tego co jest w życiu najcenniejsze, wspólnych chwil. Wszystkiego najlepszego dla Mam i Tatusiów !
NN713402 15 Piętro
Każda mama marzy czasem o chwili spokoju ❤️
Przy dwójce małych dzieci (2 i 4 lata) i psie nasz dom żyje pełnią życia — rozsypane chrupki, odciski małych stópek, sierść po wspólnych zabawach. Odkąd mamy Dreame L10s Ultra Gen 2, codzienne sprzątanie przestało być obowiązkiem, który zabiera czas rodzinie.

Najpiękniejsze jest to, że zamiast kolejny raz sięgać po mop czy odkurzacz, mogę usiąść z dziećmi, przytulić je, poczytać bajkę albo po prostu pobyć razem 🥹
Dla mnie właśnie taki prezent na Dzień Matki ma największą wartość — mniej zmęczenia, więcej wspólnych chwil i trochę oddechu dla mamy 💐
JARO 16 Piętro
Kochajmy Swoje mamy bo są jedyne.
RM965024 17 Piętro
Mam dziś urodziny
WF564180 18 Piętro
U nas Dreame to dosłownie cichy bohater każdego Dnia Matki! Zamiast biegać z klasycznym odkurzaczem i denerwować się, że dom nie lśni przed przyjazdem gości, po prostu odpalamy naszego robota. Podczas gdy on zajmuje się podłogami, my z mamą mamy czas na wspólną kawę, plotki i pieczenie ciasta. Najpiękniejsze w Dreame jest to, że nie kupuje się tylko sprzętu, ale przede wszystkim wolny czas, który możemy podarować najważniejszej osobie w naszym życiu. ❤️
DL156425 19 Piętro
Jako mama wiem, że najlepszy prezent na Dzień Matki to święty spokój. W moim domu to marzenie spełnia Dreame X40 Complete! 🌸
​Ten robot całkowicie odciążył mnie z domowych obowiązków. Sprząta tak dokładnie, że zupełnie zapomniałam o tradycyjnym mopie i odkurzaczu.
​Dzięki niemu zyskałam bezcenne, ciepłe chwile z bliskimi. Po rodzinnym obiedzie zamiast sprzątać, mogłam po prostu pić kawę i rozmawiać z rodziną, podczas gdy Dreame cichutko pracował w tle.
​Jeśli szukacie prezentu, który podaruje mamie wolny czas i zasłużony odpoczynek – to absolutny strzał w dziesiątkę! ❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy