Witamy na forum Dreame Polska!

44 Komentarz

RA790165 10 Piętro
Gdzie znajdę zrobione zdjęcia zwierząt i nagranie z kamery w DREAM L40 ULTRA?
NE060061 11 Piętro
Dzień dobry
Dziś po raz pierwszy testowałam Dreame 14 Dual jestem zachwycona, tylko nie bardzo potrafię ustawić komunikaty głosowe w języku polskim. Chciałam włączyć suszenie po skończonym myciu i nie potrafiłam.
BS867098 12 Piętro
Witam. Czy Dreamer Ultra 40 ma mozliwosc ustawiania regulacji poboru detergentu? Nigdzie nie moge znalezc takiej uslugi a mam wrazenie ze detergent nie jest pobierany podczas mycia.
YB398679 13 Piętro
Witam .
Mam pytanie , zakupiłam niedawno robota koszącego, było wszystko wporzadku do momentu udostępniania go mojemu mężowi ….
Teraz od tamtej pory  muszę odnowa mapować przy każdym użyciu .. proszę mi napisać jak usunąć osobę której udostępniłam i żeby było tylko na mnie i żeby nie musieć mapować co chwilę .
Dziękuję
Witam, w opcjach należy znaleźć opcję "Udostępnianie urządzenia". Tam będzie można usunąć dodanych członków "rodzinki". Pozdrawiam :)

YB398679 14 Piętro
Dodam że to model A pro 1
RX930547 15 Piętro
Dzień dobry. Dziś przyszedł mój Dreame L10s Pro  Ultra 🙂. Jestesmy po mapowaniu mieszkania i włłaśnie sie ładuje. Wierzę  ze będę zadowolona jak wszyscy użytkownicy. Moje dwa koty trochę w szoku ale bez lęku 😅
NE060061 16 Piętro
Dzień dobry
Skończył mi się płyn dołączony do zestawu Dreame, czym mogę umyć podłogę, czy polecany jest jakikolwiek zamiennik, ktoś coś stosuje innego?
Witam, ogólnie nie polecałbym używania typowej chemii domowej. Zamienniki do tego typu sprzętów będą w miarę ok. Jednak zalecam firmowe płyny przynajmniej głowa spokojna ze nic sie nie popsu

BM840097 17 Piętro
Dzień dobry wie może ktoś co zrobić aby robót połączył się z nową siecią .
Witam, trzeba usunąć urządzenie z aplikacji i skonfigurować je ponownie. Niestety nie ma innej opcji :(

UA462441 18 Piętro
Siema wszystkim
UA462441 19 Piętro
Czy robotem można sterować tylko z poziomu jednego smartfona ?

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy