Jakie masz wrażenie o Dreame?

26 Komentarz

TW650764 10 Piętro
Skończ się człowieku już upokażać. Dziwnym trafem ciągle mnie gonisz mając lajkow tyle samo co ja.  Mnie znajomi lajkowac nie moga, ale TY MASZ takie prawo. Zazdrosc ludzka nie zna granic. Niech Dreame sprawdzi Ciebie, zreszta juz im to zglosilam. Weź sb tego H14 Dual i skończ się mazać jak dziecko.  ;) Żeby Cie bardziej wkurzyć to powiem Ci, że ja go w domu MAM. 😁
O widzę iż mam nowe polubienia i zgłoszenie od Twojej strony do kontroli .. super - dobre zagranie

Proszę bardzo , ja uważam iż konkurs nie trafiony i nie bez powodu urzędu maja zakaz robienia konkursów na like w socjalach. Dreame się bawi - zobaczymy jak wizerunkowo wyjdą

IA599940 11 Piętro
A co cię to obchodzi .. hahah człowieku sam robisz wyścigi i kogoś oczerniasz .. 😅🤣🤣 śmieszny jesteś
Ja swoje wiem.. bawcie się dobrze.. to iż na początku dostawałem like bo był świeży post to co innego.. a teraz mam to gdzieś - ucierpi tylko wizerunek dreame ale to ich sprawa

TW650764 12 Piętro
I co Veritus nie jest Ci teraz głupio? Czytałeś odpowiedź od Dreame ? W oczernianiu innych powinieneś zająć miejsce 1 ! Teraz powinieneś mnie publicznie PRZEPROSIC
Ale piszesz z TW czy z RT ? Bo konta Ci się mylą ..

12

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy