Wielkanocna kampania opinii Dreame

46 Komentarz

PS127403 10 Piętro
Zakupy w oficjalnym sklepie Dreame to czysta przyjemność. Strona jest przejrzysta, proces zamówienia szybki, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam współpracę z ich zespołem, który jest profesjonalny i bardzo pomocny.

Co do samego robota sprzątającego Dreame X60 – to urządzenie spełniło wszystkie moje oczekiwania. Ma świetną moc ssania, precyzyjną nawigację i funkcję mopowania. Dzięki niemu codzienne sprzątanie stało się łatwiejsze, a ja oszczędzam mnóstwo czasu. Zdecydowanie polecam zarówno sklep, jak i ten model robota każdemu, kto szuka niezawodnego i nowoczesnego urządzenia do domu.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

PS127403 11 Piętro
Zakup w oficjalnym sklepie Dreame Technology to doświadczenie na najwyższym poziomie. Strona internetowa jest nowoczesna i intuicyjna, a cały proces zamówienia przebiega sprawnie i bez najmniejszych problemów. Szczególnie doceniam profesjonalną obsługę klienta – szybki kontakt, rzetelne doradztwo i pełne zaangażowanie w pomoc przy wyborze odpowiedniego sprzętu.

Sam robot sprzątający Dreame X60 to absolutna klasa premium. Urządzenie wyróżnia się imponującą mocą ssania, niezwykle precyzyjną nawigacją oraz zaawansowanymi funkcjami, które sprawiają, że sprzątanie staje się całkowicie bezobsługowe. Świetnie radzi sobie zarówno z codziennym kurzem, jak i bardziej wymagającymi zabrudzeniami, a funkcja mopowania dodatkowo podnosi komfort użytkowania.

Ogromnym atutem jest również inteligentna stacja dokująca, która automatycznie dba o czystość robota, dzięki czemu oszczędzam czas i mogę cieszyć się zawsze perfekcyjnie posprzątanym domem. Widać, że to urządzenie zostało zaprojektowane z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach.

Z pełnym przekonaniem mogę polecić zarówno oficjalny sklep, jak i model Dreame X60 – to inwestycja w wygodę, nowoczesność i najwyższą jakość.

Kateryn_Sh 12 Piętro
Używam robota Dreame D10s Pro już od dłuższego czasu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego niezawodności. Sprząta bardzo dokładnie i ani razu mnie nie zawiódł. Aplikacja Dreamehome jest niezwykle wygodna i intuicyjna w obsłudze. Bardzo doceniam funkcję rozpoznawania przeszkód – robot świetnie identyfikuje przedmioty na podłodze oraz obecność mojego psa, co daje mi duży spokój. Jestem tak zadowolona z tej marki, że po przeprowadzce do większego mieszkania planuję zakup modelu Dreame H14 Dual. Szczerze polecam każdemu!

OA075918 13 Piętro
Mam dreame x40 ultra od prawie dwóch lat i świetnie się sprawdza przy trzech zwierzakach. Nie wyobrażam siebie codzienności bez jego pomocy. Jest moim bohaterem sprzątania i pogromcą kłaków. Mopowanie może nie jest idealne ale jako odświeżenie podłogi wystarcza na co dzień. Zbiornik na wodę wystarcza na 2-3 mocowania mieszkania 85 m.   Polecam. Nie zamieniłabym na nic innego🙂

QL456550 14 Piętro
Chciałbym podzielić się z Wami moimi wrażeniami z użytkowania Dreame L10s Pro Ultra Heat. Używam go już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że mam co do niego nieco mieszane, choć w ogólnym rozrachunku pozytywne odczucia.To, co w tym robocie jest absolutnie genialne, to wygoda. Urządzenie jest niemal bezobsługowe i realnie zdejmuje z głowy obowiązek codziennego biegania z odkurzaczem.​Robot świetnie radzi sobie z mapowaniem i nawigacją. Bardzo sprawnie sprząta cały dom, nie gubi się i co najważniejsze – bezbłędnie rozróżnia dywany od twardych podłóg, odpowiednio dobierając moc ssania i unosząc mopy.​Funkcja mycia podłóg to naprawdę fajna sprawa. Podłogi są odświeżone, a ja nie muszę dotykać brudnej szmaty, bo stacja robi większość roboty za mnie.​Jestem z sprzętu zadowolony, ale mam jedno "ale". Po dłuższym czasie regularnego użytkowania mam wrażenie, że robot zaczął sprzątać trochę słabiej niż na samym początku. Nie jest to jakaś drastyczna różnica, ale wydaje mi się, że na starcie był nieco bardziej precyzyjny i skuteczniej zbierał drobne zanieczyszczenia za pierwszym przejazdem.

UZ528141 15 Piętro
Dreame jest z Nami już ponad 2 lata. Ten robot sprzątający oprócz tego, że pomaga Nam w codziennym życiu sprzątając mieszkanie to w dodatku świetnie się prezentuje! nie wyobrażamy już sobie codzienności bez naszego robocika!

BD569347 16 Piętro
Mam l50. Nie jestem zadowolony. Nie czyści pod wnękami a kupiłem go właśnie dla tej opcji, że może wjechać pod niskie szafki. Muszę ręcznie wysuwać szuflady w meblach, żeby wjechał tam odkurzył czy mopował. Wydałem kupę kasy i chyba nie warto. Nie wiem czy to wina oprogramowania.  Poza tym nie zawsze wysuwa się ramię do czyszczenia rogów pokoju. Zostaje tam bród. Chyba szkoda kasy bo nie działają Wszystkie opisane funkcje przynajmniej u mnie.
XC211405 17 Piętro
Mam Dreame D20 Pro Plus od grudnia 2025r, warto zaznaczyć, że przed nim były już u mnie 3 inne roboty w tym taki, który kosztował 4000zl i jego praca nie była zadowalająca. Po tych trzech robotach przeszliśmy na odkurzacz pionowy bezprzewodowy znanej marki, ale jednak nie zawsze mamy czas żeby z nim biegać, a przy dwójce zwierzaków jest co robić z podłogą. Zdecydowaliśmy, że musimy jednak kupić robota by ogarniał nam dom gdy my pracujemy lub nie mamy czasu i sił, długo się rozglądaliśmy między różnymi markami, ale finalnie padło na Dreame bo miał najwięcej do zaoferowania i to w świetnej cenie, a do tego świetnie się prezentuje. W kwocie około 1000zl mamy robota z mocą aż 13000Pa i powiem Wam, że jest różnica w stosunku do innych robotów, które mieliśmy wcześniej, dodatkowo jest baza do samoopróżniania i choć wydawać się to może bzdurą to nie zliczę ile razy była kłótnia kto idzie "wysypać robota", dlatego stacja jest MEGA ułatwieniem, aplikacja super dopracowana, robot nie ma żadnych problemów z łącznością, sprząta dokładnie i radzi sobie z sierścią i żwirkiem. Po posprzątaniu naszych około 65m2 zostaje mu jeszcze około 85% baterii więc to kolejna rewelacja. Ma wysuwaną boczną szczotkę więc idealnie sprząta przy krawędziach. Dla każdego kto się zastanawia polecam zdecydowanie tę markę! Ostatnio edytował(a) XC211405 w dniu 2026-4-10 14:01

YR859958 18 Piętro
Zakupiłem robota Dreame L40 Ultra AE w RTV Euro AGD jakieś 7 miesięcy temu i jestem generalnie zadowolony. Moc wystarczająca do odkurzania i mopowania. Uruchamianie przez aplikację - super. Podgląd na kamerze - super. Ale jest kilka rzeczy, do których mógłbym się przyczepić
- bardzo ostrożne podjeżdżanie do krawędzi mebli - nawet z wyłączoną funkcją "tryb unikania zderzeń" w niektórych miejscach niedokładnie podjeżdża i odkurza,
- czasami robot mopuje suchym mopem przy większym pomieszczeniu. Po pokombinowaniu z ustawieniami wilgotności nakładki mopującej i częstotliwości prania mopa jest lepiej, ale wydaje mi się, że powinno wykrywać, że jedzie na sucho,
- można by dodać powiadomienie o potrzebie wyczyszczenia kółka prowadzącego, najlepiej mówione na głos przez robota - tak jak w przypadku zapełnionego worka w stacji.
Moim sygnałem do wyczyszczenia kółka jest pojawianie się na mapie wykrycia dywanów, których nie mam w mieszkaniu, i później muszę je usuwać z mapy
W aplikacji, w sekcji "Użycie akcesoriów" jest tylko informacja o potrzebie regularnego czyszczenia.

Myślę, że to rzeczy do poprawienia softwareowo.

Ogólna ocena 9/10. Jest git. Ostatnio edytował(a) YR859958 w dniu 2026-4-10 14:55

QE688245 19 Piętro
Odkurzacz pionowy Dreame Z30 czarny - ogólnie spoko, główny mankament jak dla mnie to brak trybu pośredniego między tym turbo a eco. Ten tryb automatyczny tak nie do końca się u mnie sprawdza. No i niestety po 1,5 roku złamała mi się rura na łączeniu
Ale ogólnie jesteśmy zadowoleni z odkurzacza.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy