Kupon na akcesoria o wartości 200 PLN – Regulamin i warunki

23 Komentarz

OP357812 10 Piętro
Opinia na allegro zakupiłem od sprzedającego: DreameOficjalny.
Używam robota Dreame L10s Ultra Gen3 od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Największy plus to automatyczna stacja – sam myje i suszy mopy, dzięki czemu praktycznie nie trzeba się nim zajmować na co dzień. Dobrze radzi sobie z odkurzaniem, zbiera kurz i sierść bez problemu.Mopowanie jest wystarczające do utrzymania czystości, szczególnie przy regularnym używaniu. W aplikacji można ustawić różne poziomy wody i harmonogramy, co jest bardzo wygodne. Na plus też nawigacja – robot sprawnie omija przeszkody i dobrze mapuje mieszkanie.Z minusów: nie zastąpi dokładnego mycia ręcznego przy zaschniętych plamach, a akcesoria są dość drogie. Mimo to uważam, że to świetny sprzęt do codziennego utrzymania porządku. Ostatnio edytował(a) OP357812 w dniu 2026-4-13 06:25

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

BH137821 11 Piętro
Mam dwa D10 sPro jestem mega zadowolona. Jaka oszczędność czasu bez schylania.

dreame 12 Piętro
Dreame x50 ultra.
Przeszedłem na tego robota z robota firmy konkurencyjnej (na R). Z poczatku byłem zachwycony bo niendosc ze jest cichszy to jeszcze nie wymaga zbyt duzo uwagi na opróżnianie zbiornika na kurz. Ale ma i swoje problemy takie jak błędne rozpoznawanie miejsc w ktore nie chce wjechać (np zaslona która również próbowałem na wiele sposobów ustawiać na mapie i bezskutecznie). Najczęstszą przyczyną problemów robota sa szybko brudzić sie czujniki ktore niestety trzeba bardzo dokładnie czyscic... na szczęście nie jest to uciążliwe i zazwyczaj poprawia jego działanie.
Ogólnie polecam.

AC856834 13 Piętro
Dziś kupiliśmy  Dreame  X50 Ultra, jestem naprawdę w szoku ilości funkcji które ma ten robot. Dodatkowo stacja automatycznie opróżnia pojemnik kurzowy, dezynfekuje mopy ultrafioletem, piorę mopy gorąca woda. Bardzo łatwa aplikacja jest dodatkowym atutem.  Serdecznie polecam!

CB880894 14 Piętro
Polecam Dreame X50 ultra. Świetnie radzi sobie z odkurzaniem i mopowaniem parkietu oraz płytek. Idealny do utrzymywania codziennego porządku w domu. Czasami zdarza się, że się gubi i potrzebuje wtedy ponownego mapowania pomieszczeń, jednakże zazwyczaj po tej operacji Dreame pracuje bez zarzutu. Polecam serdecznie! Ostatnio edytował(a) CB880894 w dniu 2026-4-22 10:41

RT690625 15 Piętro
Mile zaskoczenie dla Calej Rodzinki. Idealnie wyglad urzadzenia pasuje w pomieszczeniach typu loft. Doskonale daje odpocząć gdyż ja mam czas na kawkę a Dreame L40S PRO ULTRA świetnie odkurza I idealnie mopuje całe pomieszczenie domu. Łatwe logowanie do aplikacji. Polecam Ostatnio edytował(a) RT690625 w dniu 2026-4-25 14:07

ME198922 16 Piętro
Po moich 2letnich "przygodach" z inną marką odkurzacza, zdecydowałem się na zakup Dreame X60 ultra. Jak na razie nie żałuję. Mopuje i odkurzacza bardzo fajnie, nie łapie błędów co trochę. Pod tym względem jestem mega zadowolony. Jest skuteczny w domywaniu a jego mycie to faktycznie mycie a nie robienie smug na podłodze.
Z minusów to cena mogłaby być trochę niższa,  aplikacja jak dla mnie trochę skomplikowana ale chyba trzeba po prostu  się jej nauczyć i przyzwyczaić.
Z rzeczy neutralnych to zużywa bardzo dużo wody na mycie mopa. Z jednej strony dobrze bo skutecznie mopa domywa, z drugiej jednak codzienne dolewanie wody jest trochę kłopotliwe no i co gdy wyjedzie się np na tydzień i jak rozwiązać kwestię praktycznie codziennego dolewanie wody.

YQ119653 17 Piętro
Korzystam z tego urządzenia od niedawna i  jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Sprzęt działa sprawnie, jest wygodny w obsłudze i dobrze radzi sobie w codziennym użytkowaniu. Duży plus za jakość wykonania oraz intuicyjne funkcje. Zdecydowanie polecam osobom, które szukają solidnego i praktycznego rozwiązania do domu. Początkowo nie łatwo było go sparować z WiFi ale z instrukcją wszystko się udało bez problemu trzeba jedynie czytać dokładnie.
Polecam

OX757118 18 Piętro
Mam dreame x50 od ok 4-5 miesiecy. Wcześniej nawet nie patrzyłam na tego typu produkty. Nie wierzyłam w ich skuteczność.  Tetaz mam całkiem inne zdanie. Odkurzacz sprząta codziennie , czasem nawet dwa razy . Duże ułatwienie i wsparcie przy codziennych obowiązkach. Szczególnie jak się ma psa. Jedynie trzeba nauczyć się obsługi.  Na początku nie dojeżdżał do niektórych ścianek szaf ( ale po prześledzić fora , latwo było to skorygować) Należy pamiętać o regularnym czyszczeniu odkurzacza a takze opróżnianiu pojemników.  Gwarantuje to idealną wydajność pracy.  Duzy plus za aplikację,  która pozwala nietylko na obsługę odkurzacza , ale także na kontrolowaniu jego pracy.
Polecam

QH000450 19 Piętro
posiadam dreame X40 oraz L10 oba się sprawdzają super X40 świetnie daje sobie rade sprzątając całe mieszkanie jak i pojedyncze pomieszczania jedną z większych zalet obu robotów jest iż posiadają stacje dokujące w których wymieniają brudną wodę i pobierają czystą dla mnie dużą zaletą jest możliwość włączenia go przez komórkę online polecam obsługa prosta i intuicyjna z możliwością własnych preferencji   

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy