Mega Promocja Dreame 3.28!

35 Komentarz

JX272021 10 Piętro
Jak poprawią softwer to rozważę kolejny model.
Ten co mam to porażka.
Dziękujemy za Twoją opinię. Twoje uwagi zostały przekazane do odpowiedniego zespołu.
FQ267815 11 Piętro
Dziś pierwsze mycie podłóg, jestem mega zadowolona. Na razie bez zarzutów 😊
Tomek 12 Piętro
Kupiłem pralkę i suszarkę. Z suszarki jestem zadowolony, ale w pralce brakuje kilku istotnych parametrów, chociaż by ustawienia wyjściowej ilości detergentu i płynu do płukania bo każdy producent zaleca inne, a tu są na sztywno ustawione bez możliwości zmiany i na dozowaniu AI za dużo pobiera tego detergentu który mam bo jest skoncentrowany, u innych producentów ustala się ilość np na 5 kg i od tego zależnie od wagi dozuje inne opcje to mały wsad, średni i duży, ale dalej nie wiadomo ile tego detergentu pobierze, są też kwiatki w tłumaczeniu menu, spasowanie elementów obudowy typowo chińskie. Ważne że przy wirowaniu nie chodzi po łazience i w tej kwestii jest bardzo dobre wyważenie Ostatnio edytował(a) Tomek w dniu 2026-3-17 22:32
Dziękujemy za szczegółową opinię.
Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z działania suszenia.
Zwróciliśmy również uwagę na uwagi dotyczące dozowania detergentu, tłumaczenia oraz jakości wykonania i przekażemy je do odpowiedniego zespołu w celu dalszego ulepszenia.
FH757371 13 Piętro
Dzień dobry. Nie mogę uruchomić swojego Dreame x 50 komlet
FH757371 14 Piętro
Nie mogę uruchomić swojego Dreame x 50
GE886177 15 Piętro
Kupiłam Aqua10 Roller Ultra Complete I po miesiącu juz pojechał pierwszy raz do naprawy. Puszcza brudną wodę pod stację. Serwus zamiast usunąć usterkę to wymienił rolkę wałka na nowy mimo ze ten nie był zużyty nawet w 50% wg aplikacji. Po powrocie z tzw. naprawy nie dość że nadal leje sie brudna śmierdząca woda pod stację to zaczął zostawiać plamy wody na podłodze podczas mopowania, oraz przestał zgłaszać stan wody w pojemnikach na czystą i brudną wodę. Dla mnie totalna porażka i olewanie klienta.
GK745777 16 Piętro
Mam drugi rok Dreame 20 Ultra i porównując go do innych robotów od znajomych to jest to chyba najlepszy w prawie każdym punkcie.
Za czasow zakupu był no1 kosztował 4K PLN. Jedyne co mogę dać z wykrzyknikiem to fakt że po dwóch latach kosztuje 2k więc tutaj dostałem po tyłku. Ale polecić mogę. Nie ma żadnych problemów , mam czysto i przede wszystkim jest bardzo cichy - można tv oglądać z nogami w górze i nie przeszkadza jeżdżąc pod nogami.
PY703817 17 Piętro
Mamy matrix i niestety nie działa poprawnie. Wysyłamy do naprawy. Padów nie wymienia i zawiesza się praca.
AS360164 18 Piętro
Ja mam odkurzacz 5 miesiecy i juz zepsul sie… zaluje ze kupilam
TL751117 19 Piętro
Nie wiem gdzie zgłosić problem. Dream nie podnosi ramy z mopami wymiennymi. Blokuje się. Twierdzi że drzwi są cały czas otwarte co nie jest prawdą . Nie kończy zadania a wydaje komunikat że zakończył.
Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia pod adresem: dreamesupport@dreame.tech
— sprawdzimy status zgłoszenia i postaramy się pomóc jak najszybciej.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy