🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

OB959922 10 Piętro
Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet najbardziej chciałabym wypróbować suszarkę Dreame Gusto. Bardzo podoba mi się jej nowoczesny design oraz funkcja jonizacji i kontroli temperatury, które pomagają chronić włosy przed przesuszeniem. Taki sprzęt na pewno ułatwiłby codzienną stylizację i pozwolił szybciej przygotować się do wyjścia. 💐
VK884466 11 Piętro
Bardzo chciałabym mieć robota sprzątającego Dreame L10s Ultra Gen 2. Najbardziej podoba mi się to, że potrafi jednocześnie odkurzać i mopować podłogę oraz sam wraca do stacji. Dzięki temu dom byłby zawsze czysty, a ja miałabym więcej czasu na odpoczynek i swoje ulubione rzeczy.
ET565386 12 Piętro
Robot dreame jest bardzo dobra marka i jestem bardzo zadowolony z urządzenia X40 Complete
Mariusz 13 Piętro
Dreame to wyjątkowa nowoczesna firma która tworzy technologie ułatwiająca czlowiekowi codzienne życie co czyni ja wyjątkową i uwielbianą przez całą społeczność. Tworzy zaawansowane najnowsze technologie, które dają uczucie komfortu  w codziennym życiu. Mój dom jest zarządzany przez inteligentne roboty sprzątające firmy Dreame co czyni go wyjątkowym miejscem do codziennego odpoczynku w życiu codziennym. Moim skromnym marzeniem jest posiadanie oczyszczacza powietrza co pomogło by jeszcze przyjemniej spędzać czas z rodziną po ciężkim dniu pełnym wyzwań. Wszystkiego dobrego z okazja dnia kobiet. ♥️
Mariusz 14 Piętro
Dreame to wyjątkowa nowoczesna firma która tworzy technologie ułatwiająca czlowiekowi codzienne życie co czyni ja wyjątkową i uwielbianą przez całą społeczność. Tworzy zaawansowane najnowsze technologie, które dają uczucie komfortu  w codziennym życiu. Mój dom jest zarządzany przez inteligentne roboty sprzątające firmy Dreame co czyni go wyjątkowym miejscem do codziennego odpoczynku w życiu codziennym. Moim skromnym marzeniem jest posiadanie oczyszczacza powietrza co pomogło by jeszcze przyjemniej spędzać czas z rodziną po ciężkim dniu pełnym wyzwań. Wszystkiego dobrego z okazja dnia kobiet. ♥️
RK023542 15 Piętro
Poczuć się piękna każdego dnia...z moim codziennym porannym wstawaniem i myciem włosów aby móc wyjść do świata, czekam na suszarkę, która choć jeden raz pozwoli mi bez stresu  uwierzyć, że dziś moje włosy będą piękne, zdrowe a ja wyjdę z domu z uśmiechem i wiarą, że czasem tak niewiele potrzeba do szczęścia... suszarko Dreame Gusto pomożesz? 🩷
SZ354230 16 Piętro
Na pewno wystartujemy w konkursie, róż z Dreame to w ogóle inna przygoda 😉
WG855165 Mika 17 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet życzę nam wszystkim takiego Dreama żeby dzięki niemu codziennie mieć Dzień Kobiet ☺️
SZ354230 18 Piętro
Też uważam że dreame potrafi odmienić dom 💪
DE793954 19 Piętro
Jak ja ciężko w życiu mam
Bujne włosy suszę sam
Czasu tracę przy tym wiele
Mówić o tym się ośmielę
Różne sprzęty testowałem
Satysfakcji nie doznałem
Albo funkcji jest zbyt mało
Albo mocy brakowało
Dreamy to moje marzenie
Zdamia swego ja nie zmienię
Odrzutowy silnik ma
Me potrzeby dobrze zna
Oprócz bójnej mej czupryny
Sprawdzi się też dla dziewczyny
Bo gdy mokre włosy ma
Wszystkich wkoło wyzywa
Więc ratujcie moi mili!
Byśmy się już nie kłucili!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy