konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

Morusek 10 Piętro
Pierwszy dzień z dreame . Jutro się okaże jak posprzątał
PE138935 11 Piętro
Ustawione codzienne nocne sprzątanie, rano podłoga czyściutka a ja mogę zająć się innymi rzeczami. Dziękuję Dreame.
OK450705 12 Piętro
Robot ponad roboty ! Idealna Pani domu co do kwestii ogarniania podlog w moim domu   jeśli chodzi o odkurzanie i mopowanie  
PL978720 13 Piętro
Łap te chwilę przyjemności  na ☕  a robót w pracy z samego 🌄
BE899514 14 Piętro
Kupiony, rozpakowany. Pierwsze mycie i odkurzanie wielkie wow… po 4 dniach użytkowania nie do końca chyba o to mi chodziło
ME880261 15 Piętro
Mam dreamy dopiero drugi dzień . Wczoraj zauważyłam , że przy odkurzaniu wysuwa się boczna szczotka. Dzisiaj tego nie zauważyłam . Mogła się jakoś zawiesić ?
YV150273 16 Piętro
Piątka z przodu już blisko, czas zwolnić tempo, zrobić coś dla siebie-to jeden z powodów zaprzyjaźnienia się z Dreame 🖤🖤🖤🤩
JJ941641 17 Piętro
Spoko maszyna polecam nie ma co się zastanawiać tylko kupywać
Karolina 18 Piętro
Są takie momenty, kiedy cisza w domu brzmi najpiękniej. U mnie to ta chwila, gdy po całym dniu biegania między obowiązkami, włączam mojego Dreame i patrzę, jak znika chaos. Kurz spod kanapy i okruchy po wysypanych łakociach przez dziecko. Cudowny sprzęt ❤️
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
ZZ763151 19 Piętro
Mam już 5 produktów  Dreame, suszarka poket, robot do okien i odkurzacz pionowy- te już sprawdzone działają ekstra. Wykonanie prima sort. A robot do trawy i x40 master czekają jeszcze na uruchomienie. I powiem że nie mogę się doczekać. Myślę że jak przyjdzie pora na wymianę AGD też będę wybierał z tej marki. Szkoda że nie ma jeszcze x50 master chociaż są dostępne w innych krajach EU nie mówiąc o x60 w Chinach

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy