[FAQs] Wszystkie zbiory FAQ dotyczące produktów

39 Komentarz

HS927000 10 Piętro
Witam, w aplikacji na iPhone nie widzę kamery, a na udostępnionym tel  , też iPhone kamera działa…. Co może być powodem nie łączenia z kamerą ?
NT952339 11 Piętro
Koła robota zaczęły bardzo mocno hałasować na podłogach, na dywanie nie ma tego problemu. Nie ma żadnych małych elementów. Co to może być?
UG669366 12 Piętro
H15 pro, samo wylogowanie z wifi i brak możliwości podłączenia. Auto czyszczenie nie dział. Czy jedno z drugim ma coś wspólnego ?
MZ347900 13 Piętro
Witam, dlaczego odkurzacz Dreame jak myje podłogę po czym wraca, aby umyć pady woda nie leci i nie może umyć tych padów a kiedy lekko docisnę mogą odkurzacz to wtedy włącza się mycie padów . Wygląda mi na to jakby coś tam nie łączyło
Proszę o odpowiedź

DO331121 14 Piętro
Zapisywanie wielu map
FA791748 15 Piętro
Witam, proszę o pomoc robot nie chce myć podłogi pod stołem.
SY462086 16 Piętro
Miesięczny dreamy x50 ultra przestał podawać wodę do mopów i jeździ na sucho dlaczego?
VS642490 17 Piętro
Witam pomoże ktos ????Dlaczego moj robot dreame x50 nie chce wyjechać z bazy szarpie sie tylko i nie chce wyjechać do mapowania
QT354520 18 Piętro
10s Pro Ultra Ustawiłem swoją kolejność czyszczenia pomieszczeń. Robot dalej czyści według innej kolejności
Jak to zmienić?
QP594988 19 Piętro
Dzien dobry od jakiegos czasu uzytkuje odkurzacz dreame x50ultra. Podczasz mopowania zostawia zostawia taka luke nie zmopowana czy da sie to jakos ustawic aby nie byli takiej luki bo potem widac na plytkach paski nie umytej podlogi

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy