Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

HY952682 10 Piętro
Ja kocham mojego Dreame😍 Pomaga mi jak może, jestem z niego bardzo zadowolona. Odwdzięczam mu się i zawsze dostaje to, czego chce👍
LA641014 11 Piętro
Mam przyjemność patrzyć na swojego kotka po sprzątaniu
VK001396 12 Piętro
Szczerze jestem mega zdziwiony jakością sprzątania. Wiadomo że zawsze moze być lepiej i ktoś się przyczepi ale mając owczarka podhalańskiego dreame x50 ultra to wybawienie. Zamiast codziennie latać na odkurzaczu mogę z żoną spędzić czas i oczywiście naszą białą owieczką. Jest duża oszczędność czasu i jakość sprzątania jest naprawdę dobra. I piesek też zadowolony ze może leżeć na czystej podłodze.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

NU356526 13 Piętro
Dream…jaście
DW132708 14 Piętro
Jak dla mnie bomba. Najlepszy odkurzacz i marka na rynku. Byłem nastawiony sceptycznie do tego typu produktów a teraz siadasz odpoczywasz i robocik sam zasuwa. 👍👍🫣
OL695368 15 Piętro
Od listopada korzystam z l10s ultra gen 2 - mój poprzedni robot miał już kilka lat i była to podstawowa wersja, z manualnym opróżnianiem zbiornika. Dreame z automatycznym usuwaniem kurzy i automatycznym czyszczeniem i nawilżaniem obrotowych mopów to przeskok o kilka poziomów. Moc ssania jest odpowiednia, pomimo dużego psa w domu jest zawsze czysto. Dodatkowo mopiwanie faktycznie myje podłogi. Po tych kilku miesiącach jestem jak najbardziej zadowolony z zakupu. 😁
IL386548 16 Piętro
Ideolo, w 80 metrowym mieszkaniu daje rade, chodź czasem mam wrażenie ze jednak muszę więcej cykli mu puścić, bo z błotem pośniegowym sobie nie radzi. Mamy 3 tygodnie więc cały czas w gazie testów. Ale otrzyma swoją szawkę w łazience robioną idealnie pod x50. Polecam, bo używam i sprawdza się.
ZT155235 17 Piętro
Bez Dreame to by była wielka DRAMA on mi dużo pomaga .
JH564405 18 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z robota. Aplikacja działa bardzo dobrze na parterze jak i piętrze. Teraz mam dużo więcej czasu dla siebie. Sprzata bardzo dokładnie .Polecam
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
TP188825 19 Piętro
Najbardziej doceniam Dreame w te dni, kiedy po całym dniu ogarniania domu odpalam sprzęt i po prostu… mam czysto bez wysiłku 😅 Kiedyś sprzątanie odkładałam, teraz to moment, w którym myślę: jak dobrze, że to mam. Mała rzecz, a realnie ułatwia życie. 📸

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy