【FAQs】X50 Ultra Najczęściej Zadawane Pytania

28 Komentarz

VU545739 10 Piętro
Zauważyłem że x50 ultra w ogóle nie pobiera detergentu. Czy miał ktoś tak i jak to naprawił?
Mój x50 zachowuje się tak samo.

Mimo, że zbiornik na detergent jest pełny, robot nie dodaje detergentu do wody podczas mopowania.
Czy masz jakieś informacje co zrobić w takiej sytuacji?

OE660819 11 Piętro
Zestaw do podłączenia wody i ścieków x50
Na pytanie do serwisu Dreame:
Czy do robota x50 ultra można podłączyć stację do automatycznego napełnianie i opróżniania RAW6?
Odpowiedz: ,,nie, urzadzenie nie jest kopmatybilne z robotem x50 ultra.

Drodzy przedstawiciele Dreame i użytkownicy modelu x50 ultra, jak najbardziej przystawka działa i spisuje sie naprawde rewelacyjnie.

Teraz można nazwać robota bezobsługowym.

PROSZĘ firmę Dreame o dodanie opisu do przystawki RAW6 że jest również kompatybilna z x50 ultra.
Napewno chętnych będzie więcej na zakup tegoż gadżetu
SI907783 12 Piętro
Robót sam dokonuje  anulowanie zaplanowanych zadań sprzątania, pomimo tego że  woda czysta została dolana a brudna opróżniona.
DF876487 13 Piętro
Mam problem polegający na tym że nakładki mopa nie są dostatecznie mokre podczas mocowania. Powoduje to niedomywanie. Obecnie ustawiłam mopowanie na maksymalną wilgotność i bez poprawy. Muszę go ręcznie co 3 minuty wysyłać na czyszczenie nakładek ale mimo to za chwilę nakładki są suche. Proszę o pomoc.  
JK188271 14 Piętro
W jaki sposób można udostępnić urządzenie?
KH321065 15 Piętro
Dzień drobny, mam pytanko gdzie ustawić w robocie x50 żeby sprzątał pod szafką  żeby chował antenkę
XJ380252 16 Piętro
Jak ponownie zmapowac pomieszczenie (jedno z wielu na tym samym poziomie) ?
TJ310239 17 Piętro
Gdzie jest serwis na Śląsku?
KS400984 18 Piętro
Czy podczas dezynfekcji mopa mogę odkurzac
PV357606 19 Piętro
po mocowaniu mam pełną rackę wody a pusty zbiornik na brudną wodę

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy