🎉 Podziel się swoim doświadczeniem i wygraj!

Ferwor: 73

73 Komentarz

SY355388 10 Piętro
Nie wiem czemu nie mam podglądu do kamery na żywo podczas pracy urządzenia...
Należy pamiętać, że ta funkcja jest obsługiwana tylko na niektórych urządzeniach.
Po "Idz do urządzenia" po prawej stronie zobaczy się ikonę wideo. Kliknij ją, aby skonfigurować transmisję wideo na żywo.
FW586118 11 Piętro
Mam 2 odkużacze dreami L10 oraz L9 i oba spisują sie doskonale naprawdę pomagają oraz robią robotę jak chodzi o sprzątanie
LL032876 12 Piętro
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zdecydowanie polecam!

Robot sprzątający Dreame D20 Pro Plus w czarnym kolorze to strzał w dziesiątkę. Świetnie radzi sobie zarówno z odkurzaniem, jak i myciem podłóg – sprząta bardzo dokładnie, nie pomija miejsc i skutecznie zbiera kurz, okruchy oraz sierść. Widać, że porusza się logicznie i metodycznie, a nie chaotycznie jak wiele innych robotów.

Ogromnym plusem jest funkcja wyłączenia wybranych pomieszczeń lub stref ze sprzątania. Można w prosty sposób zaznaczyć miejsca, do których robot nie ma wjeżdżać, co jest niezwykle wygodne i daje pełną kontrolę nad sprzątaniem domu.

Robot jest cichy, szybki i bardzo dokładny, a po zakończeniu pracy wszystko wygląda naprawdę czysto. Idealne rozwiązanie dla osób, które chcą mieć porządek bez codziennego odkurzania. Zdecydowanie wart swojej ceny – ułatwia życie i oszczędza czas.
Nr zamówienia: 1d481450-9b99-11f0-b1e3-b7ce882fc700

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UN958571 13 Piętro
Fantastyczna sprawa. Dzięki Waszemu Dreame mogę poświęcić czas na inne obowiązki bo wiem, że on wykona swoje zadanie perfekcyjnie.
SN774267 14 Piętro
Wcześniej posiadałem roborock S7 teraz mam dreame i jest o niebo lepszy pod każdym względem
UN958571 15 Piętro
Fantastyczny robot. Polecam każdemu. Dzięki niemu życie staje się prostsze. Wesołych Świąt

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DE064780 16 Piętro
Odkurzacz jest genialny, mnóstwo funkcji które pomagają dopasować sprzątanie do swoich potrzeb, idealny przy kocie ragdol- poprzedni mój odkurzacz nie dawał rady. Polecam świetny zakup
Nr zamówienia 3a409360-d600-11f0-9706-6bbfdf02266a
ZD384101 17 Piętro
W piątek kupiony mapa zeskanowana i robot popsuty rzeczywiście Super...
OC698948 18 Piętro
Polecam!!
To wspaniałe urządzenia dzięki niemu mam więcej czasu dla siebie, a jeżeli chodzi o jego dokładność to naprawdę jest świetny!
Polecam.jeszcze raz
NX782197 19 Piętro
Polecam. Naprawdę świetnie sprząta. To moj drugi robot i ten jest wart swojej ceny

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy