【Zakończone】Kampania Uruchomienia Forum Dreame Polska

32 Komentarz

HD567799 10 Piętro
Nie sądziłam, że nasz „Reksio” tak uprości nam życie. Niespodziewani goście? Cyk, aplikacja i szybkie sprzątanie- nie ma wstydu.
Konkretniejsze sprzątanie? Ja szoruje łazienkę, a Reksio walczy z podłogami z innych pokojach. Niesamowita pomoc. Na początku nie byłam przekonana zakupem, ale partner nalegał. Teraz jestem wdzięczna. Super, że od razu dołączone są akcesoria- płyn do podłóg, szczotki do czyszczenia i zapasowy worek na kurz. Często  trzeba takie rzeczy osobno dokupować. Partner z kolei ma czasami dobrą zabawę, gdy chce mnie mobilnie przywitać w domu przy pomocy zdalnego sterowania 😅 (patrz zdjęcie)  

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=158&page=1&extra=#pid267

Dziękujemy za Twój komentarz! 😊 Aby wziąć udział w losowaniu Blind Box, prosimy o skomentowanie posta pod tym linkiem. Powodzenia! 🍀

QA512059 11 Piętro
Cześć. Dziś robot skosił strefę i nie dostałem powiadomienia na telefon. Wcześniej działało. Co może być powodem?
UF156341 12 Piętro
L10 Ultra robi robotę !🤠👍
IY744037 13 Piętro
Dreame czy Cassandra? Oto jest pytanie, kto poprawnie odpowie ten nagrodę dostanie.
YW202711 14 Piętro
Witam grono . Czy to normalne? Mam nowego robota A1 pro wczoraj go podłączyłem do ładowania naładowałem go do 100% i wyłączyłem zasilanie i go nie używałem  a dziś rano pokazuje stan bateri 11% bez jakiej kolwiek pracy w stanie czuwania
BJ922444 15 Piętro
Jak Dreame zmieniło mój styl życia?
Odkąd mam Dreame X40 Ultra, sprzątanie przestało być moim zmartwieniem. Serio — ja odpoczywam, a on robi swoje. Leżę z książką, piję kawę, a on w tym czasie ogarnia cały dom: odkurza, mopuje, sam się opróżnia. Nawet trudno opisać, ile czasu i nerwów mi to oszczędza. Kurz i sierść znikają same, a ja mogę skupić się na sobie. Dla mnie to już nie sprzęt, tylko prawdziwa pomoc w codziennym życiu.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Ps nazwaliśmy go Alfred ;)

Ps nazwaliśmy go Alfred ;)

QQ190441 16 Piętro
❤️❤️
HY860415 17 Piętro
Coś się tu dzieje ?
TW506615 18 Piętro
Dreamy L20 i L10 - Fafik i Welma, on na dole ona na górze.  Musiałam je mieć. Trzy koty i pies nie pozwalały mi na odpoczynek. Teraz one pracują a ja sobie czytam lub po prostu odpoczywam. Wreszcie czas dla siebie. Marzę o takim robocie który  posprzątałby również schody. Póki co myślę io czymś dobrym do wysprzątania nieszczęsnych schodów:-)
ET455951 19 Piętro
Szczerze powiedziawszy wolałabym abyście wzięli się za robotę. Serwis tej marki to jakaś kpina
Mam już drugi robot tej firmy który dostałam po awarii pierwszego. Doszło do tego że mam dość. Ciągłe problemy z robotem. Próbuję je naprawiać sama póki co. Odesłanie robota do serwisu to minimum miesiąc bez informacji i bezrobota

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy