【Zakończone】Kampania Uruchomienia Forum Dreame Polska

26 Komentarz

HD567799 10 Piętro
Nie sądziłam, że nasz „Reksio” tak uprości nam życie. Niespodziewani goście? Cyk, aplikacja i szybkie sprzątanie- nie ma wstydu.
Konkretniejsze sprzątanie? Ja szoruje łazienkę, a Reksio walczy z podłogami z innych pokojach. Niesamowita pomoc. Na początku nie byłam przekonana zakupem, ale partner nalegał. Teraz jestem wdzięczna. Super, że od razu dołączone są akcesoria- płyn do podłóg, szczotki do czyszczenia i zapasowy worek na kurz. Często  trzeba takie rzeczy osobno dokupować. Partner z kolei ma czasami dobrą zabawę, gdy chce mnie mobilnie przywitać w domu przy pomocy zdalnego sterowania 😅 (patrz zdjęcie)  

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=158&page=1&extra=#pid267

Dziękujemy za Twój komentarz! 😊 Aby wziąć udział w losowaniu Blind Box, prosimy o skomentowanie posta pod tym linkiem. Powodzenia! 🍀

QA512059 11 Piętro
Cześć. Dziś robot skosił strefę i nie dostałem powiadomienia na telefon. Wcześniej działało. Co może być powodem?
UF156341 12 Piętro
L10 Ultra robi robotę !🤠👍
IY744037 13 Piętro
Dreame czy Cassandra? Oto jest pytanie, kto poprawnie odpowie ten nagrodę dostanie.
YW202711 14 Piętro
Witam grono . Czy to normalne? Mam nowego robota A1 pro wczoraj go podłączyłem do ładowania naładowałem go do 100% i wyłączyłem zasilanie i go nie używałem  a dziś rano pokazuje stan bateri 11% bez jakiej kolwiek pracy w stanie czuwania
BJ922444 15 Piętro
Jak Dreame zmieniło mój styl życia?
Odkąd mam Dreame X40 Ultra, sprzątanie przestało być moim zmartwieniem. Serio — ja odpoczywam, a on robi swoje. Leżę z książką, piję kawę, a on w tym czasie ogarnia cały dom: odkurza, mopuje, sam się opróżnia. Nawet trudno opisać, ile czasu i nerwów mi to oszczędza. Kurz i sierść znikają same, a ja mogę skupić się na sobie. Dla mnie to już nie sprzęt, tylko prawdziwa pomoc w codziennym życiu.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Ps nazwaliśmy go Alfred ;)

Ps nazwaliśmy go Alfred ;)

QQ190441 16 Piętro
❤️❤️
HY860415 17 Piętro
Coś się tu dzieje ?
12

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy