【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

NN738700 10 Piętro
Dwa roboty sprzątające na chacie , one wspaniałe sprzątają a ja sobie leżę i odpoczywam ;)
JL429758 11 Piętro
Super 😁
TT749415 12 Piętro
Koś, koś, kosiarko robociana
NN606185 13 Piętro
Długo zwlekałam z zakupem tego cudeńka i oficjalnie stwierdzam że odmienił moje życie 😍😍😍🤭🤭🤭 rozmyślam nad powiększeniem tej rodzinki bo spisuje się na medal ❤️❤️❤️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

GK188680 14 Piętro
Moja kosiarka A1 Pro to mistrz trawników, a ja mistrzem relaksu! 🌳☀️ Dzięki niej mam czas na wszystko, tylko nie na koszenie. 😎 Wskakuję na szczęśliwą podłogę i liczę na nagrody od Dreame! 🎉 #A1Pro #DreameKonkurs
NV755167 15 Piętro
Rodzinka sie powiększyła 🤩 Już kolejny Dreamy zasila nasze szeregi 💪 Nioecenione wsparcie dzięki któremu czas można spędzić znacznie przyjemniej niż sprzątając!

IY986528 16 Piętro
Odkąd mam Dreame robot- porządki w domu to nie jest kłopot! Dzieci mopa z rąk sobie wyrywają i na zmianę mieszkanie sprzątają. Kot szczęśliwy po domu spaceruje, a robot cichutko mopuje. Niestrasze mu plamy i brud zaschnięty, bo pokój w mig ogarnięty! Zapach świeżości się w domu unosi i koleżanka na herbatkę się wprosi. Bo życie jest po to by je garściami brać, a Dreame by mi je znacznie ułatwiać!!!
RE742292 17 Piętro
Dzień dobry
Jestem posiadaczką  2 dreame ,które odpowiadaja za czystosc kazdego pietra w domu . Po miesiącu użytkowania x40 ultra moge stwierdzić ze jest to duża pomoc w domu , podłogi są niezwykle szczęśliwe ale schody smutne bo do nich nie dotrze robot. Świetna opcja w aplikacji pokazująca stan podłogi po sprzątaniu , gdzie robot zaznacza miejsca wymagające ponownego czyszczenia . Nie do porównania z przereklamowanymi robotami marki na literę I. Nasz pies jest również zachwycony nowymi domownikami

XS813050 18 Piętro
Naszego dreamiego maluchy nazwały Flafik ;) a ja wmówiłem im, że potrafi kopnąć prądem niegrzeczne dzieci działa, z żoną nie wyprowadzamy ich z błędu ;)
QL130320 19 Piętro
Pierwsze wrażenia? WOW! Dreame X50 Ultra Complete to absolutny game changer, jeśli chodzi o sprzątanie! Już od momentu wyjęcia z pudełka widać, że mamy do czynienia z produktem klasy premium – elegancki design, solidne wykonanie i przemyślana konstrukcja. Montaż banalnie prosty, aplikacja intuicyjna, a samo pierwsze uruchomienie? Magia!

Odkurzacz sam się rozpoznaje w mieszkaniu, porusza się płynnie, precyzyjnie omija przeszkody i… czyści jak marzenie. Dywany, panele, kafelki – wszędzie radzi sobie znakomicie. Funkcja mopowania działa rewelacyjnie, a co najlepsze – po wszystkim sam wraca do stacji, czyści mopy i ładuje się bez żadnego wysiłku z mojej strony.

To jak mieć prywatnego pomocnika, który w dodatku nie marudzi. Cicho pracuje, dokładnie sprząta i sprawia, że mam więcej czasu dla siebie. Jeśli się zastanawiasz, czy warto – zdecydowanie TAK! Pierwsze wrażenie? 10/10!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy