Dreame rozpoczęło świąteczną Mega Wyprzedaż!

37 Komentarz

home 10 Piętro
Super produkt

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

home 11 Piętro
L10 gen2 - super produkt

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

QZ096174 12 Piętro
Mam robota sprzątającego L10 i szczerze bez niego nie wyobrażam sobie życia ! Mam psa i piasek na ogrodzie … już można sobie wyobrazić co się dzieje w domu ale dzięki temu urządzeniu mam tak czystą podłogę że nie mogę się nacieszyć !
Menago_SandryS 13 Piętro
Jestem zadowolony z odkurzacza x40 mimo jego niedoskonałości. Liczę na to, że kolejne produkty będą tylko lepsze. Czekam też na kosiarkę nową, bo Dreame A2 była strasznie awaryjna i jak na razie nikomu bym nie polecił ze względu na problem z lidarem
QB120958 14 Piętro
Mój robot L10s pro jest niezastąpionym urządzeniem w domu! Dzięki niemu mogę utrzymać codzienną czystość w domu bez konieczności długiego samodzielnego sprzątania. Odkąd go mam- mam mniejsze objawy astmy. Bardzo dokładnie usuwa kurz. Polecam!!!
Viper 15 Piętro
Mam x50 super opcja i w wersji z dodatkami to petarda
KR348515 16 Piętro
Ja używam L10s ultra oraz x50 ultra. Z tymi modelami wszytko jest ok. Miałem przez pewien czas x40 ultra i to była tragedia. Cały czas w serwisie. Ale może trafiła się wadliwa seria. Pozdrawiam
ZH891738 17 Piętro
Zmieniłem iRobota na Dreame X50 Ultra i jestem mega zadowolony. W końcu mam robota, który faktycznie robi to, do czego został stworzony – po prostu sprząta. Działa szybko, sprawnie i przy tym jest cichy. Jakość sprzątania i kultura pracy stoją na naprawdę wysokim poziomie. Z czystym sumieniem polecam.
JU898234 18 Piętro
Polecam. Sprzęt pracuje a ja odpoczywam.
GY568210 19 Piętro
Rewelacja, przerósł moje oczekiwania.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy