Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

GF973458 10 Piętro
takie konkursy są super!
System błędnie odczytał znacznik czasu, dlatego komentarz z poziomu 10 został uznany za ważny. Ponieważ nagroda została już wysłana, pozostaje ona bez zmian.

Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

Też je lubię

LN422557 11 Piętro
W moim domu sezon grzewczy to nie tylko ciepłe kaloryfery, ale też suchy koszmar w pokoju dzieci. Zatkane nosy, kaszel w nocy, pobudki co chwilę — i tak przez całą zimę. Powietrze robi się tak suche, że mam wrażenie, że nawet rośliny zaczynają szeleścić.
Mam już nawilżacz od Dreame, ale to starszy model, który ledwo zipie. Działa, ale bardziej z przyzwyczajenia niż z efektem. A kiedyś używałem też nawilżacza z mgiełką — skończyło się mokrą podłogą i pleśnią za meblami. Nigdy więcej.
Dlatego podczas Black Friday chciałbym wygrać Dreame H40. Bez mgły, bez wilgoci na meblach, za to z trybem nocnym i porządnym nawilżeniem, które naprawdę coś zmienia. To nie jest gadżet — to sprzęt, który może rozwiązać realny problem i sprawić, że moje dzieci w końcu prześpią noc bez kaszlu.
A ja? Ja w końcu też się wyśpię.
EY355656 12 Piętro
Ja na Dreame Black Friday najbardziej chciałabym kupić Dreame Matrix10 Ultra ponieważ mam dwa kociaki które podczas jedzenia bardzo brudzą i po wyschnięciu plam z karmy (gdy jestem w pracy) mój dotychczasowy robot Dreame X50 nie jest w stanie wyczyścić tych plam a Dreame Matrix10 na pewno dałby radzę z tymi plamkami 💪📶
Komentarz z poziomu 8 był poza czasem akcji, więc go nie uwzględniono.
Nagrodę otrzymał komentarz z poziomu 12 opublikowany w czasie wydarzenia.

Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

TT678029 13 Piętro
Podczas Black Friday najchętniej sięgnąłbym po Dreame AP10 – oczyszczacz powietrza, który mógłby wreszcie pomóc mi w codziennej walce z... moim ukochanym futrzakiem Newtonem. 🐶
Newton to border collie, czyli chodząca kulka energii i – niestety – niekończące się źródło sierści. Odkurzanie codziennie to u mnie już standard, ale od jakiegoś czasu zauważam, że powietrze w domu też ma ciężko – szczególnie teraz, w sezonie grzewczym, gdy kominek chodzi pełną parą. Oprócz psich włosów, w powietrzu pojawia się też kurz, pył i ten charakterystyczny „dymkowy” zapach.
Dlatego Dreame AP10 to sprzęt, który przyciąga mnie jak magnes. Jego filtr HEPA H13 i czujnik jakości powietrza sprawiają, że nie musiałbym już zgadywać, czy oddycham tlenem czy miksem sierści i popiołu. 😅
Do tego tryb automatyczny, który sam reaguje na pogorszenie powietrza – czyli szybciej niż ja zdążę znaleźć pilota od telewizora.
Cicha praca, solidne wykonanie i design, który nie straszy, tylko pasuje do wnętrza – to zdecydowanie sprzęt, który pozwoliłby mi (i Newtonowi) w końcu odetchnąć z ulgą – dosłownie! 💨🐾
MJ019031 14 Piętro
Przed Dreame miałam roboty innej firmy, odtąd kupiliśmy Dreame 40 Ultra  Nasz Dom stał się czysty. Lubimy czystość ale mamy psa. Nasz robót jest super i teraz zamierzamy kupić kolejny Wasz produkt. Serdecznie polecam wszystkim wielbicielom zwierząt 🫶🫶🫶
HB034488 15 Piętro
Już posiadamy Dreame L20 to genialny sprzęt. Teraz chętnie zaprzyjaźniłby się z noŵą przyjaciółką Dreame A2. To genialny robot koszący pozwalający na piękny trawnik i koszący dzìęki funkcji EdgeMaster Cutting System praktycznie przy obrzeżu. To urządzenie, które nie zgubi sie na działce dzięki 3D LIDAR-owi i sztucznej inteligencji. To idealna kosiarka, dzięki której będziemy mogli oddać się relaksowi, gdy ona wykona za nas pracę.
ZL580658 16 Piętro
Lubię Dreame😍
Eveline 17 Piętro
Super!!!
KB281751 18 Piętro
Fajnie, uwielbiam konkursy😉

KR081527 19 Piętro
Dresem jest super!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy