Opis produktu

21 Komentarz

OM495314 10 Piętro
Kosiarka Dreame rozwiązuje problem -organizacja vs pogoda. Koszę trawnik po pracy kiedy jest pogoda i nie pada deszcz. Nie koszę bo jestem w pracy. Nie koszę kiedy pada deszcz, choć jestem po pracy. Automatyczna kosiarka działa kiedy jest pogoda, nawet wtedy gdy jestem w pracy. Trawnik zadbany, właściciel szczęśliwy, Dreame niezastąpiony.
HT919396 11 Piętro
Dreame PM10 sprawdziłby się w moim domu idealnie. 31.10 urodziła mi się córeczka. Trzy dni później trafiła do domu ale po dwóch dniach niestety z żoną trafiły do szpitala (wirus). Dziś znów trafiły do domu i oczyszczać powietrza, który by monitorował powietrze, zanieczyszczenia i wirusy byłby idealny do zapewnienia im bezpieczeństwa. Teraz jest taki okres przy niemowlaku, że zdrowe powietrze jest najbardziej potrzebne. Sam też niestety jako alergik mam problemy z alergenami w powietrzu, gdyż często łapie mnie katar lub mocniejsze dolegliwości. Jestem bardzo ciekawy tego urządzenia, i bardzo chciałbym je przetestować, jak wpłynął by na jakoś powietrza w pomieszczeniu i jak poprawiłby nasze samopoczucie. Czy w końcu mógłbym przestać myśleć o tym, czy złapie mnie katar, żonie też by ulżyło, jakbym w nocy nie pociągał hehe.
TW956200 12 Piętro
Moj odkurzacz ma imię Marysia. Uwielbiam go! Kiedy wstaję rano, małżonek robi nam kawę, a Marysia zaczyna swoją codzienną pracę. Zanim dojdzie do kuchni, my konczymy kawkę a ona spokojnie dokańcza sprzątanie kuchni. I wszystkie podłogi czyste. Milo zaczynac dzień w czyściutkim mieszkaniu.

XE385401 13 Piętro
Mam na imię Maciej. Rok temu na swoje urodziny które mam w listopadzie zamarzyłem żeby mieć czysty dom i kupiłem robot dreame który odkurza i mopuje i w końcu dom jest czysty. Ale marzenia nigdy się kończą mam ich całą listę natomiast  w tym roku marzy mi się świeże nawilżone powietrze czyste bez bakterii ( kto wie może nawet rodzina przestanie kasłać choć przez chwilę) myślę że h40 pomógłby spełnić moje marzenia. Pozdrawiam cały zespół dreame za zorganizowani akcji
OZ720890 14 Piętro
H15Pro, kupiłem około 1 Listopada. Działa świetnie.  Polecam każdemu. Używany codziennie jak narazie bez problemów.  Polecam
Dream Pikol 15 Piętro
Dreame PM 10 Potrzebuje tego robota, ponieważ jestem osobą poruszającą się na wózku i jest ten sprzęt dla mnie idealny do wyręczania w porządkach domowych 🥰
DY358807 16 Piętro
Zdecydowanie z tych 3 produktów najbardziej przydałby się nam w domu Dreame H40.

Dwójka biegających małych dzieci,
podnoszą pyłek i w górę leci.

Powietrze czyste i zdrowe,
To niby takie proste i kolorowe.

Bez Dreame sprzętu w domu,
Życie nie łatwe nikomu.

H40 wszystko ogarnie,
Bez trudu i jakże mocarnie!!
BD791416 17 Piętro
Jako ojciec dwójki dzieci i osoba pracująca na nocnej zmianie często brakuje mi czasu i siły na sprzątanie. Do tego dochodzą problemy ze stawami biodrowymi, więc każdy dodatkowy obowiązek to dla mnie wyzwanie.
Dlatego najbardziej marzę o Dreame X30 Ultra.

Ten sprzęt nie jest dla mnie tylko gadżetem — to rozwiązanie, które pozwoliłoby mi skupić się na tym, co naprawdę ważne: rodzinie, regeneracji i zdrowiu.
Automatyczne czyszczenie mopów, pełna stacja dokująca i inteligentna nawigacja sprawiają, że dom mógłby sprzątać się… sam.
X30 Ultra to sprzęt, który wprowadza realny komfort i spokój w codziennym życiu. Dlatego to właśnie on jest moim wyborem na Black Friday.
BD791416 18 Piętro
Na Black Friday najbardziej chciałbym mieć automatyczną kosiarkę Dreame.
Pracuję na nocne zmiany, trenuję i staram się jak najwięcej czasu poświęcać dzieciom, a problemy z biodrami sprawiają, że koszenie trawnika bywa dla mnie naprawdę trudne.

Najbardziej przekonuje mnie jej inteligentne mapowanie i precyzyjna nawigacja, dzięki którym sama planuje trasę i omija przeszkody.
To dla mnie ogromne odciążenie — sprzęt przejąłby ciężką i czasochłonną pracę, dając mi więcej czasu na regenerację i rodzinę.
Dlatego właśnie o takiej kosiarce marzę w tym Black Friday.
CC406869 19 Piętro
Dream AP10 oraz Dream PM10 wydają się być idealne dla nowej sytuacji, w której już niedługo pojawi się u nas upragniony maluszek, aby mógł oddychać świeżym niezanieczyszczonym powietrzem, a ponieważ mamy też psa cane corso to i nadmiar sierści jest wszędzie 😁 chętnie przygarniemy i przetestujemy te cuda 😍

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy