📢 Black Friday – Specjalne oferty dla fanów Dreame! 🎉

28 Komentarz

KP994307 10 Piętro
Kupiłem dla siebie i znajomych robota dreame L40s i jestem mega zadowolony znajomi powiedzieli że mogą na mnie liczyć bo zawsze wyszukuje sprzęt z górnej półki za nieduże pieniądze i ciągle wysyłają mi zdjęcia swoich pupili jakie im robót robi 😀żona mówi a gdzie dlamnie prezent 😔więc jeśli mogę poratujcie chłopa jakimkolwiek prezentem żeby udobruchać żonę na święta 😃bo ja swoją zabawkę robota mam ..Dziękuję i pozdrawiam cały zespół
kamila_zcz 11 Piętro
Trochę słabe, że wchodząc normalnie do sklepu dreame-polska z przeglądarki samemu wpisując adres, cena na dziś dzień to 999 zł i nie można użyć kodu. A wchodząc przez link z forum cena jest zawyżona, tylko po to aby po wpisaniu kodu wyszła jak ta na stronie " normalnej"
AP637897 12 Piętro
Mam pytanie co do promocji. Zamówiłam pocket. Weszłam z linka powyżej, w opisie jest suszarka 2 nasadki do loków, dzisiaj przyszła i jest jedna. Zastosowałam kod rabatowy. Ale to nie ten model.
Dzień dobry, prosimy o kontakt z zespołem posprzedażowym pod adresem dreamesupport@dreame.tech. Zajmą się zgłoszeniem i wymienią produkt.

XF990601 13 Piętro
Jak zarządzać mapowaniem
Cześć, czy możesz podać model swojego urządzenia?

SY788160 14 Piętro
Czy planujecie Państwo jakąś promocję na suszarko lokówki w najbliższym czasie?
RENAULT 15 Piętro
No to super
RENAULT 16 Piętro
Nie jest źle bo to nie jest byle jaka firma
12

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy