【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

VN419870 180 Piętro
Mamy w domu dwóch cudownych kundelków – długowłosego mini wilka i puchatego seniora. Kochamy je nad życie, ale sprzątanie po nich to temat codzienny 😉 Bez naszego Dreame po prostu nie dalibyśmy sobie rady – ten robot naprawdę ratuje nam życie i daje nam coś najcenniejszego: wolny czas dla siebie. Najbardziej lubię włączyć Głębokie czyszczenie w trybie CleanGenius, kiedy wychodzimy z domu – wracamy wtedy do czystości, a nie do kłębów sierści 🐾. Zawsze rozczula mnie też, jak Dreame delikatnie przegania psy z trasy, a później mogę podejrzeć zabawne zdjęcia naszych pupili jako „przeszkód” uchwyconych przez robota. 💛
NR918562 181 Piętro
Jesteśmy zachwyceni tym robotem. Mamy psa i kota. Raczej omijają  odkurzacz,choć  kor uwielbia patrzeć jak te szczotki się kręcą  podczas odkurzania.
VL233670 182 Piętro
Moja śmieszną historią jaką zobaczyłem na początku historii „Drimusia” było jak zobaczyłem jeżdżącego kota na czołgu. Pierw obawiałem się że kot będzie bał się robota, lecz miło się zaskoczyłem gdy zobaczyłem że kot miło oswoił się z nim. Teraz na codzień kot miło współpracuje z Drumusiem a robot to najbardziej przydatna rzecz w całym domu. Nigdy nie zawodzi i bardzo pomaga. Polecam serdecznie z całego serducha ♥️🦾
AB775284 183 Piętro
Wiem, że to odbiega trochę od rzeczywistości ale brakuje mi małej kamery która przy wykryciu zwierzęcia, włącza się i jestem w stanie mówić do zwierzaka. Mam tego typu kamerę w mieszkaniu i kiedy wychodzę jest włączona a co ciekawe jak coś mówię do mojego pupila to słucha. Wrzucam zdjęcie Zosi( kota) przed zakupem Dreame 😺
DREAME 184 Piętro
Dreame jest lubiany nie tylko przez ludzi jak i zwierzęta mój królik uwielbia sprzątać z Dreamim. Gdy Dreame rusza królik wsiada i jedzie razem z Dreamim.
sadek 185 Piętro
L10s ultra gen2 pierwsze użycie dwa dni temu i podczas pierwszego przejazdu i mapowaniu zabawa w berka z 🐶🐕JRT. Pies mocno zdziwiony niwym urządzeniem - obecnie zupełnie nie zwraca  uwagi na pracę robota. Robot pierwsza klasa - przed sprzątaniem wydawało się że jest czysto a tu wielka niespodzianka - pojemnik pełen sierści i drobnego kurzu którego nie było sidać. Mopowanie i samoczyszczenie to mistrzostwo. Na obecną chwilę z czystym sumieniem mogę polecić ten model robota sprzątajacego Dreame !!!! 😁🥰
FI404589 186 Piętro
Miesiąc temu kupiłam Dreame L40 Ultra i muszę przyznać, że to był strzał w dziesiątkę!🤗 Na początku nie było łatwo – Nela (mój pies) w ogóle nie ufała nowemu domownikowi. Szczekała na Dreame za każdym razem, gdy tylko zbliżał się w jej stronę, jakby chciała obronić cały dom przed "dziwnym intruzem, ktory zjada jej okruszki". 😅
Na szczęście po po kilku dniach oswoiła się z Dreame i teraz już się tylko mijają – każdy zajmuje się swoimi sprawami. On sprząta, a ona odpoczywa na kanapie. 🐶✨ Teraz mamy w domu porządek bez mojego wysiłku, a dodatkowo więcej czasu na wspólne spacery i zabawy.
UL432233 187 Piętro

---

„Od kiedy kupiłam Dreame X50, sprzątanie w domu z czworonogiem stało się o niebo łatwiejsze. Odkurzacz świetnie radzi sobie z sierścią – zarówno na dywanach, jak i na panelach czy płytkach. Ma bardzo mocne ssanie, a szczotka nie zapycha się włosami zwierząt, dzięki czemu sprzątanie jest szybkie i skuteczne. Dodatkowo jest cichy i lekki, więc można odkurzyć całe mieszkanie bez wysiłku. Jest naprawdę dokładny – zbiera nawet drobinki kurzu i piasku przy krawędziach. To najlepszy odkurzacz, jaki miałam – idealny dla domów ze zwierzakami.

QS775423 188 Piętro
W trakcie włączania dream w moim przypadku dzieci nazwały go" Grażyna "kot siedzi spokojnie ,a ona sobie ogarnia pokoje jeden po drugim, wszędzie sie wgramoli .Psy wogole nie mają problemu z Dream l40 jest cichy dla nich żadna atrakcja.My z chęcią polecamy sprzątanie z głowy. 😊
WJ490253 189 Piętro
Mam ogromną fobię na punkcie myszy 🐭🙈. Dzięki mojemu Dreame wiem, że jestem bezpieczna – żaden gryzoń nie miałby szans, bo odkurzacz zajrzy w każdy kąt i wygoni intruza nawet spod kanapy! 💪✨ Z Dreame czuję, że w domu naprawdę rządzi porządek (a nie myszki 😉)

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy