【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

ZV293643 180 Piętro
Chętnie przetestuje nowy odkurzacz

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

OO819070 181 Piętro
Odkurzacze DREAME jako produkt jedyny na polskim rynku spełniają w pełni moje wymagania. Konkurencja nie ma szans! A miałem już 5 innych robotów sprzątających...

FC943430 182 Piętro
Powodzenia!;)
DB971110 183 Piętro
Czasem zawiesi się na przeszkodzie, ale w sumie lubię to ;)
Greene 184 Piętro
Robot sprzątający L10S Ultra – Twój osobisty odkurzacz, mop i terapeuta w jednym.

Wyobraź sobie, że wracasz do domu po ciężkim dniu. Marzysz o tym, żeby rzucić się na kanapę, a nie o tym, żeby ganiać z odkurzaczem jak ninja na kofeinie. I tu właśnie na scenę wjeżdża On. Cichy, zgrabny, nie narzeka i nie zadaje zbędnych pytań. Siedzisz. Cieszysz się czystą podłogą.
Nawet zacząłem lubić poniedziałki, bo przynajmniej wiem, że L10S ruszy do pracy, a ja nie muszę ;)
TJ914002 185 Piętro
Moją przygodę z dreame rozpoczęłam w 2023 od robota L10s ultra, który wydawał się być bardzo dobrym sprzętem, jednak po roku intensywnego użytkowania ( jestem szczęśliwym posiadaczem długowłosego owczarka niemieckiego) poddał się i przestał pracować. W 2025 rozpoczęłam przygodę z dreame L 50 pro ultra i to jest sprzęt jakiego potrzebuję.  Jest cichy, pięknie zbiera wszechobecne sierść oraz piach, dojeżdża do narożników,  myje nie pozostawiając smug, bezproblemowo parkuje w stacji. Ostatnim i najnowszym moim nabytkiem jes suszarka glory white, lekka, z mocnym nawiewem( skróciła czas suszenia moich włosów o połowę),oraz idealną temperaturą suszenia (lubię program naprzemiennego suszenia ciepłym oraz chłodniejszym powietrzem). Włosy po wysuszeniu nie elektryzują się i pięknie błyszczą. Zobaczymy czym jeszcze skusi mnie dreame.
KS316476 186 Piętro
O co chodzi z tymi piętrami?
TJ914002 187 Piętro
Co to jestxdreame boy?
OX383297 188 Piętro
A ja tesknie za Dream ultra L20 ,
Obecnie jest w serwisie.
JG139201 189 Piętro
A teraz cicho bo śpi... Posiadam pomocnika DreameBot L 10 s Pro już od ooooo a może i dłużej, ja ogarniam górę a on dół i się dogadujemy... Odkurzy, zmyje i wypucuje a potem ja jego i wszyscy zadowoleni!!! Polecam bardzo , bardzo jest niezbędny w dzisiejszych czasach tak jak pralka, zmywarka, telefon i wiele innych rzeczy ułatwiających mam codzienne funkcjonowanie i życie w luksusie. Suuuperrr odkurzacze!!!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy