🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

Dagmara 180 Piętro
Dreame ułatwia życie 🤭
Kamila6212 181 Piętro
Mój wymarzony Dzień Kobiet z Dreame W moim domu urządzenia Dreame to już domownicy. Mój robot sprzątający, Zenek (L10s Ultra), dba o podłogi, a pionowy odkurzacz Wiesia (T30) ratuje mnie, gdy trzeba szybko ogarnąć bałagan. Dzięki nim sprzątanie to teraz bułka z masłem , a ja mam więcej czasu na inne obowiązki .Teraz marzy mi się do nich dołączyć „koleżankę”  Dreame AirStyle Pro. Mam bardzo długie włosy i szczerze? Ich suszenie to dla mnie koszmar. Szukam czegoś, co skróci ten proces, a przy okazji pozwoli mi ładnie je ułożyć bez męczenia się godzinę przed lustrem bez zadowalającego efektu . Efekt coandy które oferuje to urządzenie mnie intryguje, w końcu nie będę musiała uważać aby nie poparzyć sobie palców, a inteligenta kontrola temperatury zadba o to aby moje włosy nie zostały przesuszone. Wiem, że Dreame mnie nie zawiedzie, bo Zenek i Wiesia codziennie udowadniają, że to sprzęty o bardzo wysokiej jakości .Dreame AirStyle Pro byłby dla mnie idealnym prezentem na Dzień Kobiet trochę technologii, która wreszcie zadba też o mnie, a nie tylko o moj porządek w domu . Obiecuję, że jeśli wygram, nagram dla Was recenzję i pokażę, jak sprawuje się u mnie w akcji! Ostatnio edytował(a) TN978878 w dniu 2026-3-12 18:20
VW108518 182 Piętro
Nie parzy skóry, dba o strukturę
wznosi stylizację na wyższą kulturę
Szybko, bezpiecznie i z wielką klasą
Z Dreame Gusto wybierzesz się w każdą trasę.
NK445015 183 Piętro
Międzynarodowy Dzień Kobiet to dla mnie dobra okazja, żeby pomyśleć o małych rzeczach, które mogą ułatwić codzienne życie. Czasami po całym dniu pracy ostatnią rzeczą, na którą ma się ochotę, jest sprzątanie mieszkania.

Dlatego gdybym miała wybrać jeden produkt Dreame na tę okazję, byłby to Dreame Gusto. Najbardziej podoba mi się to, że sprzątanie może być szybkie i wygodne. Wystarczy kilka minut, żeby ogarnąć podłogę i mieć z głowy kolejną rzecz z listy obowiązków.

W codziennym życiu takie małe ułatwienia naprawdę robią dużą różnicę. Kiedy sprzątanie zajmuje mniej czasu, można go przeznaczyć na odpoczynek albo na rzeczy, które naprawdę sprawiają przyjemność.

Dlatego Dreame Gusto byłby dla mnie świetnym prezentem na Dzień Kobiet – bo pomaga utrzymać porządek bez poświęcania na to całego wieczoru.
NK445015 184 Piętro
Świetna akcja na Dzień Kobiet 🌷 Powodzenia wszystkim uczestnikom!
PI309457 185 Piętro
Dla wielu osób sprzątanie to po prostu codzienny obowiązek. Dla mnie to trochę jak druga zmiana po pracy. Dom, dzieci, zakupy, gotowanie… a na koniec jeszcze podłogi, które jakby specjalnie czekały na swoją kolej 😊
Dlatego gdy pomyślałam o prezencie na Dzień Kobiet, pierwsza rzecz jaka przyszła mi do głowy to nie kwiaty ani kosmetyki, ale coś, co naprawdę ułatwi codzienne życie. Produktem Dreame, który najbardziej chciałabym mieć w domu, jest Dreame Gusto.
Najbardziej podoba mi się w nim to, że potrafi połączyć kilka rzeczy naraz – odkurzanie i mycie podłogi w jednym czasie. W domu, gdzie ciągle ktoś coś rozsypie, wniesie piasek albo rozleje sok, taka funkcja to prawdziwe wybawienie.
Wyobrażam sobie sytuację, kiedy zamiast wyciągać kilka sprzętów i spędzać godzinę na sprzątaniu, mogę zrobić to dużo szybciej i mieć chwilę tylko dla siebie. A takich chwil często brakuje.
Ten dodatkowy czas mogłabym wykorzystać na coś prostego – spokojną kawę, książkę albo spacer. Niby mała rzecz, ale każda kobieta wie, jak bardzo są potrzebne takie momenty w ciągu dnia.
Dlatego właśnie Dreame Gusto byłby dla mnie idealnym prezentem na Dzień Kobiet – nie tylko dlatego, że sprząta, ale dlatego, że pomaga odzyskać trochę czasu dla siebie.
AnnaD 186 Piętro
A ja w tym roku z okazji Dnia Kobiet p͏ostanowiłam zrobić coś tylko dla siebie 🥰😉 i kupiłam Dreame X40 💸 Niby „mała” rzecz a cieszy ogromnie 🥰 To już mój trzeci robot ale pierwszy z  rodziny Dream  i mam nadzieję nie ostatni 💪 Jak dla mnie  jest to więcej niż zwykłe urządzenie 😍Na Codzień jak każda  kobieta łączę obowiązki domowe z wychowywaniem dzieci oraz pracą zawodową 🏫 Niejednokrotnie nie mam czasu dla siebie i postanowiłam to zmienić 💪 Dream X40 przejmuje część rzeczy, których najbardziej nie lubię, czyli sprzątania 😂🫣 perfekcyjnie myje i odkurza podłogi przez co mój dom jest czysty bez ciągłego biegania z odkurzaczem 🧹🫶Najcudowniejsze jest  w tym wszystkim to, że kiedy on sprząta, ja mogę zrobić coś dla siebie 🥰 usiąść i napić się kawusi ☕️ albo po prostu odpocząć po ciężkim dniu pracy 😴 Teraz do szczęścia brakuje mi jeszcze Dreame Gusto aby zadbać o swoje włosy 💆🏻‍♀️W końcu Dzień Kobiet to nie tylko kwiaty i czekoladki 🌺🍫 to także chwila, w której my kobiety możemy pomyśleć tylko o sobie 🌸❤️🥰
MG638476 187 Piętro
Super urządzeniem 💖 wspaniały pomocnik w sprzątaniu.
WL388292 188 Piętro
Hurra! Nasza rodzina powiększyła się o psa. Nasz włochacz jest psem pełnym temperamentu i możecie sobie wyobrazić, jak wygląda mieszkanie po powrocie ze spaceru, gdzie - obowiązkowo zaliczono kąpiel w rzece.
Marzę o odkurzaczu o dobrej mocy, który zastąpi naszego leciwego L10 i w czasie, kiedy będzie sprzątał pobiegamy z psem po górach 😊
Idealny byłby X50 Ultra z mocą ssania 20000 Pa.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

XN757857 189 Piętro
Mam cudownego lecz bardzo chorego pieska , który kocha być czesany odkurzaczem ) piesek waga 60 kg , który niestety nie może ustać już na łapkach dłużej , kocha być miziany i czesany poprzez odkurzacz , więc i dla mnie i dla niego sprawilibyście cudowny prezent 🐶

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy