konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

WQ694353 180 Piętro
Robot sprzątający od Dreame jest to piękna i nietuzinkowa wygoda w codziennym życiu 😆
TO446010 181 Piętro
To był absolutnie najlepszy zakup w moim życiu! 😍 Odkąd mam sprzęt od Dreame, sprzątanie przestało być obowiązkiem, a stało się czystą przyjemnością. Nawet nadałam jej imię – Kaśka 🤍 Kaśka codziennie dzielnie ogarnia mieszkanie, a ja w tym czasie mogę odpocząć i napić się kawy.

Jest cicha, dokładna i niesamowicie skuteczna – radzi sobie z kurzem, sierścią i każdym bałaganem. Serio, nie wiem jak wcześniej mogłam bez niej funkcjonować! 🧹✨ Dreame to totalny game changer w moim domu.
MN157168 182 Piętro
Robot sprząta a ja mogę spokojnie pić kawkę ☺️
WI359830 183 Piętro
Emilka, Zuzia i Hania moje trzy córki  jak to dziewczyny zostawiają wszędzie pełno włosów , których mąż już nie ma bo w domu cztery baby 😅 Czasem mam wrażenie, że mogłabym z nich zrobić małą perukę! 🫣🤣 Do tego okruszki i bałagan po całym dniu zabawy. Kiedyś ciągle musiałam je wołać do odkurzania i sama latałam z odkurzaczem .Odkąd mamy Dreame, jest święty spokój ja nie gonię, a w domu czysto. I wszyscy mamy spokój 😆  przynajmniej do kolejnego czesania 😉
GD352550 184 Piętro
Robot sprzątający DREAME to najlepsza rzecz w moim domu polecam wszystkim wygodnym paniom 😃
RU300989 185 Piętro
Korzystam z robota dreame d10 plus gen 2
Od 2 do 3 razy w tygodniu ułatwia mi bardzo robotę tylko jedyny minus to mopowanie niestety czasami nie domuje
WD463013 186 Piętro
Moja codzienność z produktami Dreame to małe momenty, które naprawdę robią różnicę. Najbardziej doceniam te poranki, kiedy wstaję, robię kawę i widzę idealnie czystą podłogę bez najmniejszego wysiłku. To niby drobiazg, ale daje mi poczucie kontroli i spokoju na cały dzień.

Ostatnio miałem taki moment, kiedy po długim, męczącym dniu wróciłem do domu i w kilka minut ogarnąłem całe mieszkanie. Bez stresu, bez odkładania na później. Czysta przestrzeń naprawdę wpływa na głowę — łatwiej się zrelaksować i skupić na tym, co ważne.

Dla mnie to właśnie są te małe chwile czystości, które poprawiają jakość codzienności ✨
JY537445 187 Piętro
Super roboty
FG357909 188 Piętro
Obecnie mieszkam w Kanadzie. Do tyłu 6 godz. Chciałam pokazać przez kamerkę w Drimusiu salon mojej szwagierce. 1sza w nocy w Polsce. Młody je późną kolacje. Za chwilę wiadomość na messenger Miśka ty małpo chyba mam zawal🤣🤣🤣 Drimuś do mnie gadał🤣
ND234857 189 Piętro
To była najlepsza decyzja jak w domu pojawił się piesek! Dreame - to ❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy