Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 267

312 Komentarz

UP789623 180 Piętro
Dobry wieczór 😁
Jestem pod wrażeniem współpracy z robotem, już nawet naniesiony piach mnie tak nie drażni, wysyłam wtedy mojego Hubcia, jedyny rodzaj męski w domu, który sprząta 😅 układ idealny!!!
Pozdrawiam 🤗
UN324192 181 Piętro
Dreame -  brzmi jak nazwa idealnego świata 😀
FK496759 182 Piętro
Tez jestem szczęśliwa ze mam dreami podłogi az lśnią i cieszę się ze nie mopuje dywanów
UN324192 183 Piętro
Dream - nic więcej nie trzeba pisać
EVE 184 Piętro
U mnie Dreame uratowało małżeństwo, godność i honor domownika. Klasyczny poranek, kawa jeszcze nie działa, pies wchodzi z dworu z miną niewinnego baranka, a na podłodze pojawia się mapa świata z błota. Dawniej byłby to moment głębokiego westchnienia i szukania mopa, który zawsze gdzieś znika. Teraz tylko spojrzałem na Dreame i pomyślałem jak dobrze że to mam. Wcisnąłem przycisk, a ja w tym czasie dopiłem kawę i udawałem, że wszystko jest pod kontrolą. Pies patrzył, Dreame sprzątało, a ja pierwszy raz w życiu wygrałem poranek bez nerwów. Od tamtej pory sprzątanie to nie obowiązek tylko cichy bohater drugiego planu. Jeśli to nie jest codzienna historia z życia, to ja nie wiem co nią jest. 🤏
DL690634 185 Piętro
Odkurzacz Dreame po domu śmiga,
Kurz ucieka, a brud znika.
Ja mam spokój, więcej czasu,
Zero stresu i hałasu.
Codzienne życie? Prostsze znacznie —
Bo mój DRIMUŚ sprząta zacnie.
Wiewiórczyn 186 Piętro
Świetne urządzenia. Po przygodzie z Aqua Roller wczoraj kupiłem L10s. Dobrze że odkryłem tę markę.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

JU693030 187 Piętro
Pierwszy kontakt z produktem Dreame to zakup robota koszącego… i to był dobry wybór!
Tydzień temu kupiłem robota mopującego i jak narazie spisuje się super… jak tak dalej będzie to zapewne pomyślę o kolejnym rozwiązaniu tej marki… żadna marka nie jest doskonała ale tu spotkał się wektor jakości z ceną… serdecznie polecam
JE087283 188 Piętro
Dopiero od stycznia jestem posiadaczem robota sprzątającego DREAME jesteśmy z żoną trochę zabiegani pracą wnuki  i codzienne obowiązki na sprzątanie zawsze brakowało czasu nasz pomocnik to ZDZISŁAW ma do ogarnięcia 85m2 ja  nie wiem jak dawaliśmy radę bez niego to nasz wybawca włączam go i wychodzimy z domu a gdy wracamy to czysto i przyjemnie nie zamienił bym go na nic innego jesteśmy z niego bardzo zadowoleni 👍😀

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Ola 189 Piętro
Uwielbiam sprzątać, odkurzacz to moje życie (piasek pod stopami tylko na plaży ) ... Przed świętami popsuł mi się zwykły odkurzacz a że urodzinki mam w sylwestra mąż wystrzelił jak fajerwerki wasz cudny odkurzacz Dreame .... Boże 🫣 ja leżę - on myje ,odkurza ! Prezent marzenie ! Pierwszego dnia jak odpaliłam ... Mąż chodził za nim i niedowierzal 😂

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy