Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

TH918597 177 Piętro
Dostałam Dreame w prezencie pod choinkę od syna , wraz z naklejką , na której jest zdjęcie mojego ukochanego pieska Promila.  Teraz mam więc Promilka 2.0 , który sprytnie sprząta w domu i ułatwia mi życie.  Pokochałam go od pierwszego momentu .
IX906043 178 Piętro
Nigdy nie lubiłem odkurzać ani myć podłóg… aż pojawił się Dreame 😅
Mój odkurzacz nazwałem Ringa Dinga, bo stał się domownikiem!

Teraz potrafię specjalnie coś rozsypać na podłodze, żeby go uruchomić 🤭
Sprząta perfekcyjnie, cicho i dokładnie — nie wyobrażam sobie już bez niego życia.
Często myślę: „jak dobrze, że to mam” 👏✨
XS353079 179 Piętro
Prezent od rodziców mojego chłopaka😍
Dreamik pomaga szybciej ogarnąć dom, żebym mogła mieć więcej czasu na miłość, a mniej na sprzątanie 😄
UP789623 180 Piętro
Dobry wieczór 😁
Jestem pod wrażeniem współpracy z robotem, już nawet naniesiony piach mnie tak nie drażni, wysyłam wtedy mojego Hubcia, jedyny rodzaj męski w domu, który sprząta 😅 układ idealny!!!
Pozdrawiam 🤗
UN324192 181 Piętro
Dreame -  brzmi jak nazwa idealnego świata 😀
FK496759 182 Piętro
Tez jestem szczęśliwa ze mam dreami podłogi az lśnią i cieszę się ze nie mopuje dywanów
UN324192 183 Piętro
Dream - nic więcej nie trzeba pisać
EVE 184 Piętro
U mnie Dreame uratowało małżeństwo, godność i honor domownika. Klasyczny poranek, kawa jeszcze nie działa, pies wchodzi z dworu z miną niewinnego baranka, a na podłodze pojawia się mapa świata z błota. Dawniej byłby to moment głębokiego westchnienia i szukania mopa, który zawsze gdzieś znika. Teraz tylko spojrzałem na Dreame i pomyślałem jak dobrze że to mam. Wcisnąłem przycisk, a ja w tym czasie dopiłem kawę i udawałem, że wszystko jest pod kontrolą. Pies patrzył, Dreame sprzątało, a ja pierwszy raz w życiu wygrałem poranek bez nerwów. Od tamtej pory sprzątanie to nie obowiązek tylko cichy bohater drugiego planu. Jeśli to nie jest codzienna historia z życia, to ja nie wiem co nią jest. 🤏
DL690634 185 Piętro
Odkurzacz Dreame po domu śmiga,
Kurz ucieka, a brud znika.
Ja mam spokój, więcej czasu,
Zero stresu i hałasu.
Codzienne życie? Prostsze znacznie —
Bo mój DRIMUŚ sprząta zacnie.
Wiewiórczyn 186 Piętro
Świetne urządzenia. Po przygodzie z Aqua Roller wczoraj kupiłem L10s. Dobrze że odkryłem tę markę.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy