【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

Kami 170 Piętro
Dream to marzenie każdej kobiety moje sie właśnie spełniło x 50 ultra complete  to jest perfekcyjny Dreame sprzątający  polecam z całego serducha ❤️❤️❤️❤️❤️
LH866768 171 Piętro
Mój kot uważa, że Dreame to jego prywatny robot-służący 🤖🐱. Gdy tylko odkurzacz rusza, on od razu kładzie się na dywanie w pozycji inspektora jakości. Patrzy uważnie, czy wszystko dobrze ‘wylizane’… znaczy wysprzątane 😹. Najlepsze, że kiedy Dreame skończy pracę, kot wstaje, przeciąga się i dumnie przechadza się po czystej podłodze jak król, który właśnie sprawdził, czy służba dobrze wykonała robotę 👑
SH944761 172 Piętro
Moje pupile zdecydowanie korzystają na tym, że używamy sprzętu dreame!
Dzięki Dreame N10 nasz pies nauczył się, że wchodząc do domu może leżeć na kanapie 😉 i dzięki tygodniowym porządkom N10 kanapa nadal wygląda jak nowa.
Posiadamy sfinksy, które zostawiają dość intensywne plamy z potu - znowu N10 i płyn dreame radzą sobie z tym.
Wcześniej używałam robota X50, jednak widząc Aqua roller na premierze w Polsce od razu go zakupiłam i mogę polecić do sprzątania przy zwierzętach. Specjalny płyn w drugim dozowniku sprawia, że kotki są bezpieczne, a zapachy zlikwidowane ❤️ dreame, czekam na więcej opcji dla zwierząt.
BG718854 173 Piętro
W moim domu sierść fruwa, kotki mruczą, pies się snuje,
Dreame L10s Ultra w kącie cicho już czeka i knuje.
Na sygnał rusza śmiało, niczym rycerz na wyprawę,
Wciąga kłaczki i paprochy, sprzątanie idzie mu sprawnie.
Kot patrzy z góry z szafy, pies merda i się dziwi,
Jak ta maszyna sprytna wszystko zamiata prawdziwie.
Pod stołem wciąga kłębuszek, przy kanapie ślad już znika,
a sierść co była wszędzie, nagle niepostrzeżenie umyka.
Na koniec wraca do bazy, jak bohater po zwycięstwie,
i znów mam czyste podłogi, w domu pełnym futrzastych szczęść.
MQ299711 174 Piętro
Mój piesek tylko przygląda się jak x40 ultra jeździ wokół niego ale ciszy się bo już nie krzyczymy jak porobi ślady 😁
LH151567 175 Piętro
Dreame x40 ultra nawet bez dodatkowej szczotki do sierści (którą zamierzamy i tak dokupić) radzi sobie bardzo dobrze przy dużym pudlu królewskim. Sprzęt godny polecenia ♥️
SL249524 176 Piętro
Mój Zenek (tak go nazywamy) nie ma najmniejszego problemu dbaniem o czystość w naszym domu i z delikatnym postępowaniem z naszym kotkiem Kajtusiem. Doskonale sprząta sierść po nim i wszystkie małe listki czy igiełki, jtóre Kajtuś przynisi na swoim ogonku z dworu. Jest też dużą atrakcją dla naszego kotka, który bacznie mu dię przygląda i z wielkim zainteresowaniem podąża za Denkiem, gdy ten odkurza i mopuje. Myślę, że traktuje go jak drugiego zwierzaka w naszym domu 😁. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu naszego robota. Mamy dzięki niemu dużo więcej czasu dla siebie i naszej rodziny. Robot jest właściwie samoobsługowy, wystarczy tylko użyć aplikacji, by rozpoczął pracę. Na razie jeszcze nie potrzebował naszej obsługi, bo ciągle ma wodę i niepełny worek na śmieci, wylewamy tylko brudną wodę, żeby nie było brzydkich zapachów. Polecam zakup tego urządzenia 😊.
ZR802238 177 Piętro
W domu nie mamy żadnych zwierząt, ale mamy dwie córki (11 lat i 1,5 miesiąca), a robot X40 Ultra zastępuje im zwierzę, a mnie nianię elektroniczną.
TC408353 178 Piętro
Kupiłem z nadzieją ułatwienia sobie życia i wielu aspektach to pomaga. Chciałbym się jednak skupić na tym co brakuje. 1. Bram prawdziwej możliwości edycji linii ograniczającej strefę. 2. Brak możliwości ustalenia obszaru wykluczonego jako obszaru przez który robót może przejechać. 3 u najważniejsze - robót wykazywały większą manewrowość albo przy przednim napedzie albo poprzez łatwiejszy mechanizm zmiany ustawienia kół przednich. 4. Bateria po jednym roku i właściwej konserwacji nie starcza już na skoszenie 200 M2 trawnika. Zamiennej nie można nigdzie kupić.
Dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią! 🧡 Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu w celu wprowadzenia usprawnień.
AV324894 179 Piętro
Robot sprzątający jest główną atrakcją naszego kocura. Nie spuszcza go z oka niczym najlepszy kierownik robót. Leżenie na środku podłogi jest najlepszym testem jak robot skutecznie omija przeszkody. 💪🏻

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy