【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

ZK889681 170 Piętro
Najlepsze urządzenie ever
VC943832 171 Piętro
178! Dreame !
BR644807 172 Piętro
Kiedy Ksienią służy do przewożenia zabawek ;)

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

EY096531 173 Piętro
Nasza,,Grażynka''szaleje nawet Plaster jej w tym nie przeszkodzi

PD296109 174 Piętro
Ja jestem mega zadowolony Rozglądam się za robotę koszący polecam
YV235544 175 Piętro
mam i ja ;)
LO535319 176 Piętro
Wcześniej miałam iRobota s9 świetny i niezawodny służył mi przez lata. Teraz od ponad pół roku mam dream x40 ultra. Przez ten czas spisuje się równie dobrze a nawet lepiej gdyż funkcje które oferuje czyli mopowanie i pranie mopów są dla mnie rewelacyjne. Już nie mogłabym z tego zrezygnować.
ST177462 177 Piętro
Oto moje posprzątane hektary, czysto ze aż błyszczy.

ZT990205 178 Piętro
Dreame L10s Ultra – Sprząta lepiej niż Ty. I nie narzeka. Masz dość odkurzania, mopowania, użerania się z kurzem i kotami pod kanapą? Dreame L10s Ultra nie tylko Cię wyręczy – on zrobi to tak dobrze, że zapomnisz, gdzie trzymasz miotłę.
Ten sprytny robot to jak domowy ninja: porusza się cicho, widzi wszystko, omija przeszkody i atakuje brud. Mopuje jak zawodowiec, sam się czyści, sam się ładuje, sam ogarnia cały bałagan. A Ty? Możesz tylko podziwiać. I ewentualnie pogłaskać go po obudowie. Zero wysiłku, maksimum czystości.
Dreame L10s Ultra – bo życie jest za krótkie na sprzątanie.
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

UG961434 179 Piętro
Jeszcze roku temu nie wiedziałem że istnieje taka firma jak Dreame. Trafiłem na Was przez przypadek gdy żona zaczęła marzyć o robocie sprzątającym, zaryzykowałem i trafiłem w 10!!
Dziś nie wyobrażam sobie dnia bez użycia "Dremiego". Przy dwójce dzieci i goldenie nasz Dreame L10s pro  ma codziennie kółka pełne roboty. 😉

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy