🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

NX883257 170 Piętro
Jak wygram suszarkę to będę ją pożyczał moim kobietą żeby sie nie biły o suszarkę bo ja i tak jestem łysy
AV020491 171 Piętro
Piękne i serdeczne życzenia w tych wyjątkowych dniach dla pomysłodawcą,  konstruktora,  i całego zaplecza Dreame. Super że stworzyliście tak potrzebna nam wszystkim pomocną inteligentna  robotykę , która wyręcza nas każdego dnia. Powodzenia i trzymam kciuki i kibicuje Wam w dalszych pracach. Kris
PT045718 172 Piętro
Chętnie przygarnę Dreame Gusto, żeby w końcu mieć więcej czasu dla siebie! Powodzenia!
DR809465 173 Piętro
Jestem szczęśliwą posiadaczką odkurzacza Dreame i szczerze mówiąc – trudno mi dziś wyobrazić sobie codzienne funkcjonowanie bez niego. Jeśli jedno urządzenie tej firmy potrafi tak bardzo ułatwić życie i pozwala mi każdego dnia zaoszczędzić cenny czas, to jestem przekonana, że każdy produkt Dreame musi być równie wspaniały.
Jestem pracującą mamą dwóch synów. Mój młodszy syn jest osobą z niepełnosprawnością, dlatego większość mojego wolnego czasu poświęcam właśnie jemu – na rehabilitację, ćwiczenia i wspólne chwile, które pomagają mu rozwijać się i wierzyć, że w przyszłości będzie mógł funkcjonować jak najbardziej samodzielnie. Każda minuta jest dla mnie bardzo cenna.
Właśnie dlatego mój odkurzacz jest dla mnie prawdziwym wybawieniem. Mam pewność, że podłogi są dokładnie odkurzone i umyte, a ja w tym czasie mogę skupić się na tym, co naprawdę ważne – na mojej rodzinie.
Ta nowa technologia, która realnie pomaga w codziennym życiu, ma dla mnie ogromną wartość. Dlatego z wielką radością przetestowałabym kolejne urządzenie z Państwa oferty. Jeśli działa tak dobrze jak mój obecny odkurzacz, to jestem pewna, że znów zyskałabym trochę bezcennego czasu – a dla mamy takiej jak ja to naprawdę najpiękniejszy prezent urodzinowy gdyż urodziłam się w marcu ❤️.
AS361681 174 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet marzy mi się mały pomocnik w domu – Dreame L40 Ultra. Na co dzień mam bardzo dużo obowiązków, pracy i spraw do ogarnięcia, przez co często brakuje mi czasu na dokładne sprzątanie. Chciałabym, żeby w domu zawsze było czysto, ale niestety doba jest za krótka. Taki robot sprzątający byłby dla mnie ogromnym wsparciem. Mógłby odkurzać i myć podłogi wtedy, gdy ja zajmuję się pracą i innymi obowiązkami. Dzięki temu miałabym trochę więcej czasu dla siebie i swoich bliskich. Dlatego z okazji Dnia Kobiet Dreame L40 Ultra byłby dla mnie wymarzonym prezentem i ogromnym ułatwieniem w codziennym życiu.
YB608860 175 Piętro
Gdybym wygrał oczyszczacz powietrza, mój dom w końcu odetchnąłby pełną piersią! 🌬️
Marzę o powietrzu tak czystym jak poranek w górach – bez smogu i kurzu. Taki pomocnik w domu to nie tylko wygoda, ale też zdrowsze miejsce dla mnie i mojej rodziny. Trzymam kciuki i liczę na odrobinę szczęścia! 🍀
RH470682 176 Piętro
Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet najbardziej chciałabym mieć suszarkę do włosów Dreame – szczególnie taką lekką i szybką, jak modele z serii Hair Glory. Dlaczego? Bo moje włosy i moje podróże w góry zdecydowanie by na tym skorzystały 😄
Uwielbiam wyjazdy w góry. Nieważne czy to spontaniczny weekend, czy dłuższy urlop – plecak, termos z herbatą i można ruszać. Problem pojawia się zwykle rano… kiedy po prysznicu próbuję wysuszyć włosy hotelową suszarką, która brzmi jak startujący helikopter, a działa jak… lekki wiaterek z okna. W efekcie albo wychodzę na szlak z półmokrymi włosami, albo spóźniam się na wschód słońca.
Raz w schronisku było tak zimno, że próbowałam wysuszyć włosy przy kaloryferze. Skończyło się na tym, że siedziałam zawinięta w koc, z kubkiem herbaty, a koleżanka śmiała się, że wyglądam jak „górska mumia regenerująca energię” 😂 Wtedy pomyślałam – dobra suszarka w podróży to jednak luksus, który naprawdę robi różnicę.
Dlatego suszarka Dreame byłaby dla mnie idealna. Podoba mi się przede wszystkim to, że jest lekka, szybka i delikatna dla włosów dzięki jonizacji. W podróży liczy się każdy gram w walizce czy plecaku, a możliwość wysuszenia włosów w kilka minut to ogromna wygoda – zwłaszcza gdy chce się jak najszybciej wyjść na szlak albo zdążyć na poranną kawę z widokiem na góry.
Taki sprzęt pomógłby mi też zaoszczędzić czas rano, dzięki czemu mogłabym więcej chwil poświęcić na to, co naprawdę kocham – spacery po górskich szlakach, robienie zdjęć i spokojne celebrowanie poranków z pięknymi widokami.
Bo czasem małe rzeczy – jak dobra suszarka – sprawiają, że podróż i codzienność stają się po prostu łatwiejsze i przyjemniejsze.
MarcinRogo 177 Piętro
Pozdraeiam
Gustaw dom 178 Piętro
Z okazji Międzynarodowego Święta Kobiet marzy mi się robot koszący dreame ( a1, a2), który z uwagi na zbliżający się sezon wiosenno-letni odciażyłby  mnie od obowiązków z koszeniem trawnika. Mam juz robota sprzątającego Dreame x50 ultra (Gustaw ;) który jest niesamowity i mega odciaza mnie od codziennych obowiązków po pracy, co pozwala mi na znalezienie chwili dla siebie, gdzie przy 2 coreczkach i suczce samoyed naprawdę go brakuje. Cenie w Gustawie przede wszystkim super jakość sprzątania, możliwość samooprozniania i czyszczenia mopów, co sprawia, że jest prawie bezobslugowy. Polecam go szczególnie paniom które po pracy mają bardzo mało czasu po ogarnięciu codziennych obowiązków. Życzyłabym sobie aby się spełniły moje DREAM(E)
SG676158 179 Piętro
A dzisiaj który mamy dzień.. debile?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy