Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

GW225933 167 Piętro
Nasza Maryśa jest super prezentem o jakim mogliśmy pomarzyć śmiga bez zarzutu  💪😊
VK159629 168 Piętro
Rewelacja
Viper 169 Piętro
X50 pomaga mi po szybkich porankach gdy coś się rozleje lub wysypie, ale jak wracam z pracy to już ład i porządek wita mnie od progu
NX331972 170 Piętro
Uwielbiam moment powrotu do domu...czystego domu, czas który bym poświęciła na sprzątanie mogę w pełni oddać najbliższym;)
DH823356 171 Piętro
Długo zastanawiałam się nad kupnem ,mam miesiąc i na dzień dzisiejszy jestem zadowolona ze     Kupiłam i mam ,,,ułatwia mi życie i sprzatanie
UU979200 172 Piętro
Witam mam pytanie jak można zmienić na mapie rodzaj podłogi z dywanu na panele?
ED629902 173 Piętro
Moja Zocha i ja to najlepszy team Dreame !!! Uwielbiam porządek i ona też 😅
Odkrycie jej to było coś !!
CQ721813 174 Piętro
Małe dziecko i kot w domu x50 ultra sprawuje się świetnie. Duże mieszkanie ogarnia bez problemu najlepsze jest to że wychodzę z dzieckiem a kiedy wracam jest już czysto. Bardzo dobrze się sprawuje przejeżdżając przez progi „te wyższe” . Bardzo dobry zakup.
FX708283 175 Piętro
Mam Dreame od miesiąca, chyba najlepsza rzecz jaka mogła mi się przytrafić ❤️ Idealnie jest leżeć w wannie i patrzeć jak coś za mnie sprząta. Przy dziecku rzecz niezastąpiona 😍
UU979200 176 Piętro
Mam na mapie w całym pomieszczeniu panele ale mimo tego w jednym rogu jest zakodowany dywan jak zmieniam w pomieszczeniu ponownie materiał panele to ten kwadrat co istnieje jako dywan nie zmienia się można coś z tym zrobić?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy