【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

YT758923 160 Piętro
Używam Dreame L10S Pro Ultra od miesiąca. Dalej nie moge wyjść z podziwu jak dokladnie to urządzenie sprząta i ile czasu moge zaoszczędzić posiadając to urządzenie.Robót wykrywa zabrudzenia i wraca ponownie. Jestem mega zadowolona z zakupu. Mega sprawa!
HN851711 161 Piętro
Od kiedy posiadam Dreame L10s Pro, sprzątanie przy moich zwierzakach stało się o wiele łatwiejsze 🐶🐱. Mam psa, który gubi mnóstwo sierści, oraz kota, który zostawia ślady łapek po zabawie. Dzięki odkurzaczowi Dreame mogę szybko i skutecznie usunąć sierść z podłóg i dywanów, a także zadbać o higienę w domu. Szczególnie cenię funkcję mopowania to ogromna pomoc, gdy zwierzaki po spacerze przyniosą błoto lub wodę.Dzięki Dreame mam więcej czasu na zabawę i przytulanie moich zwierzaków, zamiast ciągłego odkurzania ✨🐾.

Arkadio 162 Piętro
„Mój york biewer uważa, że cała podłoga w domu to jego prywatny wybieg 🐾. Skakanie, tarzanie się, bieganie w kółko – pełen pakiet! Niestety po takim maratonie podłoga przypomina raczej futrzany dywan niż parkiet… Na szczęście Dreame H15 PRO wkracza do akcji i w sekundę przywraca blask podłodze.
Gdyby istniał jeszcze tryb ‘podłoga po psie = podłoga jak nowa’, mój mały biewer chyba sam by naciskał przycisk start 😂. Dzięki Dreame mogę cieszyć się czystą podłogą i szczęśliwym psem – a to dla mnie duet idealny!”
ME704362 163 Piętro
Moje koty są zaciekawione jak robot sprząta, nie boją się i dzięki temu mam fajne zdjęcia z mojego x 50
YQ101434 164 Piętro
Polecam produkty Dreame. Odkurzacz L20 doskonale radzi sobie nawet z najmniejszymi włoskami. Cała podłoga jest doskonale wyczyszczona.
ZA369846 165 Piętro
U mnie L10UG2 jeździ niecały miesiąc, moja kotka na razie się jeszcze boi ale z drugiej strony patrzy z zaciekawieniem co "Dariusz" tam robi, nawet znalazła możliwość wejścia na szafe i prowadzi tam monitoring "Darka"
CI945623 166 Piętro
Moja historia dotyczy ptaszków...Mieszkamy przy samym lesie...od zeszłego roku jeździ Heniek czyli A1. Jest tak cichy, że nasze trzy koty w ogóle nie reagują...za to uwielbiamy pic kawę i obserwować ptarszki, które nauczyły się  chodzić za nim i wybierać smakowite kaski, nasiona i robaczki...potrafią też siadać na nim i podróżować....ekologia pierwsza klasa, koszenie też śliczne...a ptaszki dziękują za pomoc w polowaniu.
mcgrah 167 Piętro
Ha! Najlepsza rzecz w Dreame L10s Heat, to to, że mogę zdalnie podglądać moje koty i sprawdzać czy mają się dobrze. Z dowolnego miejsca na świecie!!!

Można je też trochę poganiać po domu 😅
NO693679 168 Piętro
Od kiedy mam Dresme X50 Ultra, czuję się spokojniejsza, kiedy wychodzę z domu. Mamy psa, którego mogę obserwować przez kamerę – obraz jest wyraźny nawet w nocy, a dzięki obrotowej funkcji widzę cały pokój. To daje mi ogromny komfort, że zawsze wiem, co się dzieje w domu.

Dodatkowo sprzęt świetnie czyści podłogi – zbiera sierść i kurz bez problemu, a mieszkanie wygląda świeżo bez codziennego odkurzania. Połączenie dobrej kamery i skutecznego sprzątania to strzał w dziesiątkę!

Polecam każdemu, kto chce mieć zarówno czysty dom, jak i kontrolę nad pupilem pod swoją nieobecność.
OS874154 169 Piętro
Mam swojego Dreame X50 Ultra od kilku dni. Na początku kotek gonił robota ale po chwili stwierdził, że ciekawą opcją jest się na nim przejechać. Od tej pory gdy słyszy robota sprzątającego, to siedzi sobie na nim i urządza przejażdżki. Dodam, że kotek jest malutki więc nawet nie zasłania żadnych czujników. Kotek lubi mieć czysto w domu, więc pilnuje żeby robot zrobił to doskonale.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy