🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

UM278656 160 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet chciałam podzielić się moją małą historią z Dreame.
W moim domu mieszkają trzy koty i pies. Koty są uratowanymi znajdami, więc sierść w domu to codzienność. Czasami mam wrażenie, że moje koty specjalnie testują, ile sierści jest w stanie zebrać odkurzacz 😄
Na szczęście mam już Dreame X50 Ultra i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Odkurzacz świetnie radzi sobie z sierścią, sprząta i mopuje podłogi, a ja mam dzięki temu dużo mniej pracy i więcej czasu dla siebie i moich zwierząt.
Najbardziej podoba mi się jego stacja, dzięki której robot praktycznie sam o siebie dba. To ogromne ułatwienie w codziennym życiu.
Dlatego z okazji Dnia Kobiet marzy mi się drugi odkurzacz Dreame na piętro domu, z własną stacją na wodę i opróżnianie pojemnika. Dzięki temu każde piętro mogłoby być sprzątane niezależnie, a ja miałabym jeszcze więcej czasu na zabawę z moimi kotami i psem.
Pozdrawiam wszystkie kobiety, które kochają swoje zwierzaki i czysty dom.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

BP736455 161 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet chciałabym wygrać obojętnie co. Licze na kreatywność firmy.
MD961458 162 Piętro
To najlepsza rzecz jaką kupiłam pomoc domowa a nawet przyjaciel  😜
Dorka 163 Piętro
Z okazji Międzynarodowy Dzień Kobiet marzę o suszarce do włosów od Dreame Technology.
Dlaczego właśnie ona? Bo moje życie to piękny, codzienny rollercoaster energii 😄
Jestem mamą trzech córek, opiekunką czterech kotów 🐱🐱🐱🐱 i pracuję jako nauczycielka w przedszkolu Montessori. Każdy dzień spędzam w świecie dziecięcej ciekawości, pytań o wszystko i małych wielkich odkryć. To praca, która daje ogrom radości, ale też wymaga dobrej energii od samego rana.
Poranki w moim domu to mała ekspedycja logistyczna 😅
Ktoś szuka szczotki do włosów, ktoś skarpetek, jeden kot siedzi na przygotowanych ubraniach, drugi pilnuje śniadania, trzeci właśnie domaga się głaskania, a czwarty… jak to kot – po prostu nadzoruje cały chaos.
Dlatego suszarka od Dreame byłaby dla mnie małym codziennym luksusem. Najbardziej podoba mi się funkcja szybkiego suszenia i dbania o włosy – bo przy tylu obowiązkach każda minuta rano jest naprawdę cenna.
Kilka minut mniej przed lustrem to kilka minut więcej na spokojną kawę ☕, głęboki oddech i dobre rozpoczęcie dnia. A potem mogę iść do przedszkola i z pełną energią towarzyszyć dzieciom w ich odkrywaniu świata.
Bo kiedy kobieta ma chwilę dla siebie, może przekazać jeszcze więcej spokoju, uważności i dobrej energii innym.
A przy trzech córkach, czterech kotach i pracy z dziećmi taka supermoc naprawdę się przydaje! 😄✨
I kto wie… może właśnie ta suszarka stanie się moim małym sprzymierzeńcem w codziennym świecie pełnym dziecięcych pytań, mruczenia kotów i kobiecej siły. 💛💪
Czasem kilka minut więcej dla siebie to nie luksus — to energia, którą potem możemy podarować całemu światu. 💛
Casandra 164 Piętro
# Dreame Women’s Day
W naszym domu zawsze dużo się dzieje – praca, obowiązki i codzienne życie sprawiają, że czasami trudno znaleźć chwilę dla siebie. Podłogi szybko się brudzą, a sprzątanie po całym dniu bywa naprawdę męczące.
Dlatego gdybym mogła wybrać jeden produkt, byłby to Dreame L20 Ultra. Bardzo podoba mi się to, że potrafi jednocześnie odkurzać i mopować, a do tego sam czyści mop i opróżnia pojemnik. To ogromne ułatwienie w codziennym życiu.
Taki pomocnik w domu pozwoliłby mi poświęcić więcej czasu na to, co naprawdę ważne – odpoczynek, rodzinę i chwile spędzone razem. Czysty dom bez ciągłego sprzątania to naprawdę duża ulga.
Dlatego właśnie ten produkt Dreame byłby dla mnie idealnym prezentem z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet. 🌷
IH098822 165 Piętro
Odkurzacze Dreame są najlepsze i chcialabym taki mieć.
Dreamy, Dreamy, w kącie czeka,
Kurz i brud on bez problemu zmyka.
Z nim porządek to bułka z masłem,
Czystość w domu – to jego hasło!
WI359830 166 Piętro
Emilka, Zuzia i Hania moje trzy córki jak to dziewczyny zostawiają wszędzie petno włosów , których mąż już nie ma bo w domu cztery baby Czasem mam wrażenie, że
mogłabym z nich zrobić małą perukę! (a (ý Do tego okruszki i bałagan po całym dniu zabawy. Kiedyś ciągle musiałam je wołać do odkurzania i sama latatam z odkurzaczem .Odkąd mamy Dreame, jest święty spokój ja nie gonię, a w domu czysto. I wszyscy mamy spokój przynajmniej do kolejnego czesania 😆 teraz marzę o suszarko- lokówce dreame air styler pro 1300w🫶
AE979964 167 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet chciałbym suszarke dreame mam juz robota sprzątającego i odkurzacz piorący jestesmy z tych sprzętów bardzo zadowoleni. Moja obecna suszarka ma juz 10 lat nowa byla by super prezentem na dzień kobiet 🙂🙂🙂
BP736455 168 Piętro
Mam Drim X50 Ultra.jest to nie zastąpiona pomoc dla zapracowanej kobiety. Odkąd mam robota nie martwię się że muszę szybko ugotować , ogarnąć dom i jeszcze odkurzyć i wymyć podłogi . Teraz robót robi to za mnie . Mam czas na przejażdżkę rowerem, dlugi spacer lub odpocząć .
Uwielbiam patrzeć jak robot jeździ i sprząta i myje moje domowe hektary. Funkcją odkurzania i mopowania są bardzo ważne . Nie wyobrażam sobie że nie ma którejś funkcji.
Mam duży apartamentowiec , który wymaga ogrom pracy , wyzwanie dla mnie niesamowite.
Teraz mam czas dla męża , dzieci ,wnuków. Najważniejsze jest czas dla siebie .
Polecam i pozdrawiam te wszystkie mądre kobiety które cenią czas na odpoczynek.
IM293535 169 Piętro
Logicznie było by twierdzić, ze przydał by się pionowy odkurzacz ale można było by pomyśleć o sobie i zawalczyć o nową suszarkę. Stara już pamięta czasy mojej szkoły a tu zaraz moje dwie córki będą do niej uczęszczać. Oprócz nas jest jeszcze suczka z włosem którą też trzeba suszyć i w tym jeden mój łysy mąż który musi pomagać mi to okiełznać. Może i on miał by bujną czuprynę ale jak by jeszcze on stał w kolejce do suszenia to marnie widzę nasz los.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy