konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

SC971276 160 Piętro
Dreame towarzyszy mi w codziennym życiu – szybkie sprzątanie po pracy stało się o wiele łatwiejsze. Najlepsze uczucie to czysty dom i spokój po całym dniu
Wolficzek 161 Piętro
Dzięki kosiarce Dreame A1 mogę delektować się w spokoju kawką i widokiem pięknie skoszonej trawy.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

ZM277160 162 Piętro
Przez wiele lat myłam podłogi na kolanach, ale od kiedy kupiłam Dreame mogę powiedzieć, że moje kolana są ogromnie wdzięczna za ten zakup
BF192259 163 Piętro
Dzięki dreame (odkurzaczowi którego nazwaliśmy Kajtek) wyszedłem z z depresji bo mnie odciążył względem sprzątania a czysty dom to czysty umysł (bardzo dziękuję!)
JD482437 164 Piętro
Moje zbawienie w życiu codziennym🥰 dwa w jednym myje  i odkurza Jestem bardzo zadowolona
UR803116 165 Piętro
Zaplanowane czyszczenie codziennie, gdy jestem w pracy, zdejmuje mi z głowy 2 obowiązki- odkurzanie i mycie podłogi. Ale szczerze mówiąc to ta oszczędność czasu i jest dla mnie bezcenna. A powrót do czystego domu - tego uczucia nie zastąpi nic ;)
HH818786 166 Piętro
Mam nadzieję że wy też jesteście szczęśliwi z Dreame. Polecam swoim znajomym, naprawdę dobra jakość
NA847276 167 Piętro
Zawsze czysto dzięki Dreame 😍
GX494019 168 Piętro
Dreame zmieniło moje postrzeganie sprzątania – z przykrego obowiązku w 'mały moment czystości', który dzieje się sam. Uwielbiam to uczucie, gdy wracam po pracy do domu, a podłogi lśnią, jakbym poświęciła na to całe popołudnie. Mała rzecz, a robi ogromną różnicę w komforcie życia.
RI340544 169 Piętro
codzienne wyciągnie drobnych na myjnię z pojemnika w odkurzaczu automatycznym 😁❤️

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy