Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

FR645120 160 Piętro
Codzienność z małym dzieckiem i psem potrafi być intensywna 😅 rozsypane okruszki, sierść, szybkie sprzątanie między drzemkami… i właśnie wtedy najbardziej doceniam Dreame.
Ten moment, kiedy dom jest ogarnięty w kilka minut, a ja mogę spokojnie napić się kawy ☕️ — jak dobrze, że to mam.
Sprzątanie naprawdę może być łatwiejsze 💙
#DreameMoments
YS976403 161 Piętro
Dreame i kot na kogo można zostawić dom.
Kot - ochrona domu a Dreame - jest porządek w domu.
KH891634 162 Piętro
Dreame znalazłam pod choinką. To cudowny prezent na Gwiazdkę! Na początku byłam zdystansowana, po co mi takie urządzenie, kolejny mebel, ja przecież dokładniej posprzątam moje podłogi… jednak , kiedy wydałam pierwszą dyspozycje, posprzątania kuchni… pokochałam Dreamiego 😍nie mogłam przestać wydawać polecenia! Moje podłogi błyszczały, cieszę się bardzo z tego prezentu!  Mam więcej czasu dla rodziny, dla męża. Dreame to najcudowniejszy pomocnik dla każdej kobiety i nie tylko!
DH690392 163 Piętro
Super sprzęcior chyba nie ma lepszego myję odkurza zawsze jest czysto
RQ818284 164 Piętro
Jestem leniem ale lubię mieć posprzątane. Dreame sprawia, że marzenia się spełniają!
SE361915 165 Piętro
To urządzenie to najlepsze co mogło mnie spotkać. Na codzien ciągła gonitwa, dzieci do przedszkola, ja do pracy, po pracy odebrać nakarmić i jazda na zajęcia dodatkowe lub rehabilitacyjne. Po powrocie szybkie ogarnięcie obiadu na dzień kolejny, kąpiel dzieci, pranie. Nagle okazuje się że jest po 22 i pasowałoby juz położyć się spać... a co ze sprzątaniem? A sprzątanie podłóg robi się w trakcie pracy 🤯😍 Z całego serca polecam model D20 ultra.
MG921405 166 Piętro
Moj
Dreame H15 Pro to najlepszy sprzęt w moim domu
Dlugo zastanawiałam sie nad zakupem i nie żałuję
Mycie podłóg to sama przyjemność
GW225933 167 Piętro
Nasza Maryśa jest super prezentem o jakim mogliśmy pomarzyć śmiga bez zarzutu  💪😊
VK159629 168 Piętro
Rewelacja
Viper 169 Piętro
X50 pomaga mi po szybkich porankach gdy coś się rozleje lub wysypie, ale jak wracam z pracy to już ład i porządek wita mnie od progu

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy