【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Polecane  Ferwor: 259

434 Komentarz

IV365256 160 Piętro
Hej! Dzięki Dreamy Mimi szystkie podłogi są czyste codziennie,  w kuchni nie leży już żaden okruszek,  a ja mam luz. Tylko pies pilnuje, żeby przed startem Mimi, samemu najpierw wymopować kuchnię w strategicznych miejscach- przy lodówce i kuchence, bo wie że za chwilę wszystko zniknie.😜 Dzięki Dreamie Mimi życie jest czystsze i łatwiejsze, a po dodaniu perfum do płynu myjącego jest jeszcze pięknie pachnące ...
HI532536 161 Piętro
X50 Ultra od 2 miesięcy ogarnia nasze 100 metrów. Super maszyna. Odkurza, mopuje i odkurza i mopuje jednocześnie. Wszystko zgodnie z planem sprzątania.
YO508832 162 Piętro
Od kiedy mam Dreame L 50 pro ultra sprzątanie stało się wiele łatwiejsze. Jestem zakochana w tym urządzeniu.
MX067671 163 Piętro
Marka, którą pokochałam od pierwszego użycia . Moja rodzinka nazywa się drimuś . Produkty pomagają mi nie tylko w sprzątaniu ale też w lepszej organizacji czasu wolnego który nie poświęcam na sprzątanie a na odpoczynek

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

PV051998 164 Piętro
100% zadowolenia 😁
OE594589 165 Piętro
"Dopiero co odkłaczona kanapa? Wspaiale, na zasierścionej przecież nie będę leżał!" - zamiałczał mój kot i oddał się czwartej dziś sieście, zmęczony całodzienną pracą, polegającą głównie na wiosennym linieniu. Na szczęście tej wiosny ratuje nas odkurzacz Dreamy, który wciąga wszystkie ślady tej kociej tyraczki: kociwłos spod szafek, kłaczki z parapetów, kudełki z kanapy... a ja nie mam już wrażenia, że mieszkam w pluszowym mieszkaniu!

UT711051 166 Piętro
Bardzo dobre urządzenie. Ułatwia codzienność życia . Zabiera część obowiązków które były czasochłonne 😊 teraz jest więcej czasu wolnego po pracy na odpoczynek 😊 dreamme L20 ultra to chyba najlepszy robot za nie wielkie pieniądze 😊
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że Dreame L20 Ultra ułatwia codzienne obowiązki i daje więcej czasu na odpoczynek po pracy! 😊

QR439537 167 Piętro
Hej😁, mam robota sprzątającego i kosiarkę.
Robot sprzątający to Dreamek
Kosiarka to po prostu kosiarka
RY250322 168 Piętro
Witam wszystkich mój Franio w tej chwili odpoczywa po pracy, jestem zadowolona z tego zakupu dzięki nie mu mam czas dla siebie . Wcześniej miałam odkurzacz innej firmy ale umywa się do tego . Bardzo polecam ten typ odkurzacza dla zastanawiających się jeszcze nad zakupem nie będą to pieniążki wyrzucone w błoto idealnie odkurza i myje podłogę .Mam porównanie sprzętowe różnych firm więc wiem co mówię .

EF069120 169 Piętro
Czego oczekuję od Dreame, aby poprawić komfort w domu?
Marzę o technologii, która naprawdę pracuje za mnie. Chciałbym, aby odkurzacz Dreame nie tylko odkurzał i mopował, ale też uczył się mojego rytmu dnia – wiedział, kiedy jestem poza domem, kiedy wracam, kiedy odpoczywam. Komfort to dla mnie cisza, czystość i świadomość, że nie muszę już o tym myśleć. To czas z bliskimi zamiast biegania z mopem. Dreame, pomóż mi zamienić dom w spokojną, uporządkowaną przestrzeń – z odkurzaczem, który ogarnia więcej niż ja sam.

#DreameComfort #SmartHome #MniejSprzątaniaWięcejŻycia

Dziękujemy za piękną wiadomość! Twój pomysł na inteligentny i naprawdę pomocny dom jest inspirujący. 😊

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy