【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

MZ241756 150 Piętro
Mam owczarka australijskiego, ma długi włos i wystarczyło kupić odpowiednią szczotkę u was, tnie włosy na małe kawałki i nie ma problemu z ich zebraniem. Nasz pies siada z boku i obserwuje Freda i Georgia (tak nasze roboty mają imiona i są członkami rodziny, kochamy H.Pottera) niczym żywe stworzenia w programie National Geographic. Co bym sugerowała? Jest stacja dokująca ale są też szczotki do czyszczenia i wymienne pady, może możliwość dokupienia jakiegoś zgrabnego boxu do przechowywania tych dodatkowych elementów? Ja bym kupiła napewno
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem! 💛 Bardzo cenimy Twoje sugestie dotyczące przyszłych funkcji i przekazaliśmy je do odpowiedniego działu.
JA930569 151 Piętro
Mój pies zupełnie nie zwracał uwagi na Dreame, bo jest tak cichy. Ale gdy podjechał do niego za blisko – pies nagle zdecydował odejść szybko na bezpieczną odległość, nogi mu biegły, ale stał w miejscu jak w kreskówce.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Kondejki 152 Piętro
A tak w ogóle to mam teorię, że Ida uważa Dreame za swojego rywala 🤔🐶. Jak tylko go włączę, zaczyna na niego szczekać i robić sprinty wokół jakby to był jej sparingpartner.
Tylko że różnica jest taka, że Ida zostawia po sobie kłaki i chaos, a Dreame – porządek i ciszę. Gdyby jeszcze miał funkcję „odciągania energii z Jack Russella”, to miałbym w domu psa w wersji calm mode i czystą podłogę jednocześnie 😂.
CC966304 153 Piętro
Od niedawna mam L50 pierwsze co to mój kot był zdziwiony co to za nowe zwierzę i co mu pokazać kto tu rządzi. Po zeskanowaniu domu robot chciał umyć łazienkę która znajduje się kuweta kot nie pozwolił mu wejść do łazienki położył się w drzwiach roboty próbował pięć podejść aby wejść i  umyć podłogę ale kot nie chciał się przesunąć więc umył podłogę dookoła kota. Robot posiada sztuczną inteligencję i nauczył się że aby wejść do łazienki musi pojechać w okolice legowiska kota (Lukasek pójdzie bronić swojego terenu )i w tym momencie on wjeżdża do łazienki robić swoje😉. Polecam je dla miłośników zwierząt futrzanych - odkąd go mamy nie latają nam kłaczki futra po podłodze.
P.s. posiadam również odkurzacz piorący super czyści legowisko.
Pierwsze sprzątanie drimerka

DU498585 154 Piętro
Moje dwa kochane pieski – Magia i Romi 🐶🐶💛 – mają swój codzienny rytuał: wracają ze spaceru z „pamiątkami” w postaci piasku, błotka i sierści na łapkach 😅. Ja już nawet nie mówię „dzień dobry” – od razu mówię „Dreame, ratuj!” 😂
Dzięki odkurzaczowi Dreame sprzątanie po ich „psich przygodach” trwa dosłownie chwilę. Piasek, sierść i ślady łapek znikają w sekundę, a one mogą spokojnie hasały po czystej podłodze 🐾✨Dreame to nasz codzienny wybawca – Magia i Romi mogą szaleć, a ja wciąż mam lśniące podłogi 💛

XZ786436 155 Piętro
Pies to największy przyjaciel człowieka ale nie dreamera, ciągła walka z sierścia naszego pupila to nie lada wyczyn dla tak małego robota odkurzającego. Mimo wplatanych włosów w kołach 1:0 dla dreamera, który odkurza niemal wszystko.
Grac3k 156 Piętro
Mam w domu psa i kota , więc mój Dreame l20 ultra dzielnie za nimi jeździ i bezproblemowo sobie radzi z pozostawioną sierścią zwierzaków. Czworonogi czasem również siedzą i podziwiają jak Dreame sobie radzi 🫣
KY956152 157 Piętro
Mój kot tak chodził na Dream  tak chodził,  że nie zauważyłam jak otworzył mu drzwi balkonowe i urządzenie wyjechało na teras. Teraz to mam większą powierzchnię wysprzataną Dobrze, że trawy nie poodkurzał 😉
Kondejki 158 Piętro
Ida (Jack Russell) ma w sobie tyle energii, że czasem mam wrażenie, iż podłoga w domu to dla niej tor wyścigowy F1 🚀🐶. Oczywiście w pakiecie jest rozbryzgi błota i sierść fruwająca jak konfetti. Dreame to jedyny „kierowca bezpieczeństwa”, który potrafi ogarnąć ten tor po jej występach 😅.

AE287760 159 Piętro
Mój kot 🐱 jeździ na dreame 😁

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy