【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

AJ295479 150 Piętro
Dreame ma moc. Ja mam bałagan. Ale razem jesteśmy potęgą ✨
AJ295479 151 Piętro
Dreame sprząta, a ja robię najtrudniejsze – leżę i patrzę, czy dobrze 😎
AT980639 152 Piętro
Najlepszy zakup 😉
PO494744 153 Piętro
Super Marysia ja sobie czytam książkę a Marysia sprząta
BE338702 154 Piętro
Dreame to robot sprzątający ever👍
WC740847 155 Piętro
Ten sprzęt jest nie zastąpiony po prostu robi swoją robotę bez żadnych zarzutów mam go już z 2 lata i naprawdę mogę polecić każdemu kto jeszcze niema tego sprzętu. Super sprawa jest to że ciągle się rozwijacie poprawianie kolejne modele i potraficie nadążyć za rynkiem który szybko idzie do przodu.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UH028385 LUSSI 156 Piętro
Mam już drugi taki sprzęt i za każdym razem on mnie zaskakuje czasem myślę ze jak kupię trzeciego do kompletu to zaskoczenie może być takie ze sam wypakuje się , ustawi w odpowiednim miejscu i to on powie mi „zrób sobie kawę a ja zajmę się tym co ci najbardziej zajmuje ci czas i nie masz go na relaks dla siebie” dziękuję ci jesteś moim Marzeniem przez duże m które się spełnia

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UH028385 LUSSI 157 Piętro
Coś za wcześniej się fascynowałam moim pomocnikiem bo dziś odmawia mi współpracy … mianowicie notorycznie twierdzi ze koła nie maja kontaktu z podłogą …wszystkiego próbowałam i nic nie pomogło …proszę może tu otrzymam pomoc  bo jest mi marudzi smutno
UH028385 LUSSI 158 Piętro
Korekta do błędu Bardzo*
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

IC053832 159 Piętro
D10s Pro robi robotę.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy