💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 110

153 Komentarz

QO082575 140 Piętro
Dreame to najlepszy pomocnik dla Mam i nie tylko.
Ja go uwielbiam, nie ma nic więcej do dodania. Polecam. ❤️❤️❤️
Marlena 141 Piętro
Ja właśnie w dzień mamy odebrałam sobie mój pierwszy Dream ale już wiem że to będzie miłość na bardzo długo
CC405062 142 Piętro
Od kiedy mamy w domu Dreame L10s Ultra, mama naprawdę ma dużo mniej obowiązków związanych ze sprzątaniem😊
Robot sam odkurza i myje podłogi, a do tego automatycznie opróżnia pojemnik i czyści mop, dzięki czemu w trakcie jego pracy możemy odciążyć głowę i zająć się czymś zupełnie innym.
W domu jest cały czas czysto, a mama może poświęcić więcej czasu na odpoczynek albo rodzinę, zamiast codziennie biegać z odkurzaczem - w trakcie jego pracy często wspólnie gotujemy ponieważ jest to nasza pasja lub wychodzimy spędzić czas na świeżym powietrzu.
To jeden z tych zakupów, które faktycznie odciążyły wszystkich domowników🥰
UI595656 143 Piętro
Mój Dreame zwany w domu Robocikiem to cudowne urządzenie, które mi jako mamie pozwala spędzić więcej czasu z rodziną i na własnych przyjemnościach. Ja pracuje, piję kawę, rozmawiam z dzieckiem czy partnerem a on robi swoje. Wystarczy jeden klik w telefonie 😊.
HX375018 144 Piętro
Jestem mamą. Czysty dom zawsze był i jest dla mnie bardzo ważny. Z upływem lat utrzymanie czystości sprawia mi coraz większy problem. Pewnego dnia moja dorosła córka odwiedziła mnie. Nie była sama. To właśnie od tego dnia pojawił się on Dreame L 40   Dziś nie wyobrażam sobie życia bez niego. Od kiedy jest ze mną Dreame dbanie o czysty dom jest dla mnie o wiele łatwiejsze. A ja mam więcej czasu dla siebie   🫶👌
Dreame Forum 145 Piętro Inicjator wątku
Gratulujemy zwycięzcom torby z papieru DuPont! 🎉
Prosimy o sprawdzenie wiadomości prywatnej i przesłanie nam swojego adresu, abyśmy mogli wysłać nagrodę.(Niektórzy pierwotni zwycięzcy z komentarzy nr 8 i 58 zostali zdyskwalifikowani z powodu wielokrotnego komentowania i zajmowania kolejnych miejsc, co jest niezgodne z regulaminem akcji. Zgodnie z zasadami nagrody zostały przekazane kolejnym użytkownikom spełniającym warunki udziału.)
@LZ418330
@WF564180
@DL156425
@EU182265
@Aimaru
@QX061363
@HF339473
@PX089882
@TI985276
@YH821938
@DV364039
@OW569358
@WW331946
IJ276299 146 Piętro
A skąd mam wiedzieć że coś wygrałam?

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy