Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

FF847626 150 Piętro
Dla mnie to cudeńko to prawdziwe wybawienie, za długo by pisać za co go kocham ale najbardziej wdzięczna jestem za ogarnięte podłogi przy gościach typu,, jesteście w domu, za godzinkę będziemy,, lub gdy jestem w pracy a koleżanka wpada ze mną na kawkę, to że mogę uruchomić go zdalnie, petarda, ale wiernymi fanami są także koty, niestety jeszcze żaden nie jeździ wierzchem

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DA457953 151 Piętro
Chyba się roz wiodę żona do niczego mi już nie jest potrzebna
AW864758 152 Piętro
Moja przygoda zaczęła sie kilka dni temu i rozwija sie w dobra stronę... oby tak dalej... pozdrawiam

EL026340 153 Piętro
Uwielbiam mojego Dream! Mam 4 dzieci i 2 psy i nie wyobrażam sobie bez niego domu. Mój golden uwielbia wychodzić przez balkon na ogród, ale jak wraca łapki zawsze ma brudne, a nie zawsze zdążę mu je wytrzeć. Wtedy do akcji wchodzi Dream! Otwieram mapę, pokazuję dokładny obszar, ona myje a ja mogę dalej spędzać czas z rodziną ❤️
EK345385 154 Piętro
Jestem bardzo zadowolona zaoszczędzą mój czas
AU830801 155 Piętro
Do dziś zastanawiam się, dlaczego dopiero teraz kupiłem robota Dreama 🤩  Moja podłoga jest zadbana i czysta, bez wysiłku. Dziękuję 🤗
BJ336111 156 Piętro
Mam Dreame od listopada długo się wahałem z jego zakupem ale mogę powiedzieć że to był strzał w dziesiątkę. Naprawdę polecam serdecznie.  Rewelacja
NV801510 157 Piętro
Na Święta kupiłam sobie prezent . Przyszedł w Sylwestra .. teraz moje trzy koty mają zapewniona rozrywkę- godzinami łażą za Dreamie 😻A ja mam tonę mniej… sierści . Must have dla każdego człowieka który posiada w domu cztery łapy ( lub więcej )

TC943263 158 Piętro
Marker Dreame poznałem przez przypadek w momencie kiedy chciałem zakupić robota sprzątającego i zakupiłem dreame s10 ultra 2 gen robot super bardzo fajnie wykonany bardzo szybko sprzata i dokładnie myje jedyny minus to taki ze sprzedawcą był bardzo słabo zaznajomiony z ofertą firmy dreame i nie potrafił mi konkretnie doradzić i żałuję że nie kupiłem wyższego modelu który wysuwa szczotkę zagarniająca i wymiecie przy cokołach w kuchni . Ale poza tym polecam aplikacja  10/10 łatwa w obsłudze wszystko czytelne , robocie mówi po polsku dla mnie 10/10 pozdrawiam firmę napewno kupie jeszcze jeden no mam dom piętrowy i na górę też potrzebuje
XH894926 159 Piętro
Markę Dreame poznałam w zeszłym roku, gdy odkyłam potrzebę posiadania odkurzacza pionowego 🤦😆 z polecenia koleżanki zdecydowałam się na model R20, który już w pierwszych dniach użytkowania okazał się rewelacyjny!
Gdy po pewnym czasie, z uwagi na ilość codziennych obowiązków, zapragnęłam robota odkurzającego i mopującego - nie zastanawiałam się ani chwili - od razu wiedziałam, że będzie to kolejny Dreame ❤️ na Święta Bożego Narodzenia sprawiłam sobie cudowny prezent - Dreame L40 ultra - kolejny strzał w 10-tke! Poziom zawodolenia, gdy on pracuje, a ja nie muszę - level max! 🤩
Dreame uzależnia! - obawiam się, że niedługo mogę poczuć nowa potrzebę! 😆😆😆

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy