【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Polecane  Ferwor: 259

434 Komentarz

KD426019 150 Piętro
Jak pisałem wcześniejsze, czekałem rok z uruchomieniem. Drugi dzień dziadka bez zarzutu A1 😀 ...toki dlaczego ja aż tyle czekałem, taka strata czasu 🤔 ...zamiast patrzeć w telewizor, cała rodzina ma seans z balkonu na trawnik i robota😁 nawet kot siedzi na parapecie 🤣 Na prawdę udany zakup, polecam z czystym sumieniem, co marka to marka 😊 Nie sądziłem że robot do koszenia może dać tyle satysfakcji. Teraz tylko szukam imienia, jakieś propozycje? 😀
EC359196 151 Piętro
Mój robot A1 daje zajęcie babci która obserwuje czy nie ucieka z trawnika. ;-)
FX291121 152 Piętro
Nasz odkurzacz wabi się Czyścioch
XF284026 153 Piętro
Nic nie kumam z tymi szczęśliwymi podłogami. Dreame nie posiadam ale zastanawiam się nad zakupem. Może to forum rozwieje moje wątpliwości zakupowe? Zabieram się do lektury!
VM851248 154 Piętro
Rozumiem że może być nieogniczona ilość komentarzy od jednej osoby? Bo już tu awantura za lajki, ateraz się trafia po 3 komenta pod rząd od jednej osoby
Zasady forum pozwalają na wiele komentarzy, ale prosimy o unikanie spamowania. Jeśli zauważysz nadużycia, zgłoś je przez przycisk. Dziękujemy za zrozumienie!

KI263850 155 Piętro
Mamy robota koszącego i nosi imię Zenek 😄 Sprawuje się swietnie i oby jak najdłużej 🙂
OF422803 156 Piętro
Nasz Dream nosi nazwę "Fafik", był prezentem świątecznym od męża i moje początkowe sceptyczne nastawienie (bo przecież nie ma to jak ręczny odkurzacz/mop) ustąpiło miejsca niemalże codziennemu użytkowaniu Fafika
AJ210535 157 Piętro
Świetny robot do sprzątania.Bardzo jestem zadowolona ze go kupiłam dzieki niemu mam czas dla siebie,a że mam pieska to sprzątać miałam co 🙂
CT472255 158 Piętro
Mama zawsze powtarzała mi, że nikt za mnie nie posprząta. A jednak! 🤣Po latach jej to przypomniałam. Sama teraz korzysta z robota od dreame.
Polecam serdecznie, jeśli ktoś jest niezdecydowany. Bardzo usprawnia to utrzymanie porządku ♥️
WC286290 159 Piętro
Hej! 🖐 Uwielbiam Dreame za to, jak bardzo ułatwia życie na co dzień. Ich odkurzacze są nie tylko superwydajne, ale też świetnie zaprojektowane – sprzątanie staje się szybkie, łatwe i… przyjemne! 😍✨ Dzięki Dreame mam więcej czasu na rzeczy, które naprawdę lubię. 💛🧹

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy