【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

QS405068 140 Piętro
Jestem posiadaczką odkurzacza dreame H14 dual,,i cóż można powiedzieć ?jest super jestem osobą niepełnosprawną i mam psa wilczura .sprzątanie podłóg z sierści i błota naniesionego z podwórka w dni deszczowe pies musi się wybiegać to istna przyjemność . polecam
Sprzątanie dwa w jednym bez wysiłku w codziennych obowiązkach odkurzanie umycie sprawia że podłogi są czyste a kanapy nie posiadają śladów sierści 🌹
EY355656 141 Piętro
Mój kot Boluś jest zachwycony nowym odkurzaczem Dreame ponieważ nie przeszkadza mu w jedzeniu (omija jego oraz jego miseczkę)oraz pracuje tak cicho że nawet na niego nie patrzy gdy przejeżdża obok niego a gdy już jest najedzony to chodzi za nim i obserwuje jak odkurza 🤣więc warto go mieć żeby mieć czysto oraz żeby kotek miał kolegę gdy nie ma nikogo w domu (wystarczy tylko go zdalni włączyć i po sprawie)
TX735637 142 Piętro
Nasz DREAME L10S Ultra Gen 2 to wielki przyjaciel naszego małego Lakusia, kiedy dreme zaczyna mówić Laki biegnie czeka aż wyjedzie ze stacji bazowej wacha i wchodzi na niego, jest malutki więc jeździ jak samochodem😂😂. Po włączonej pracy i małego zabawie, schodzi i odprowadza dreme do stacji bazowej, wącha i przygląda się i nadsłuchuje jak odkurzacz się oproznia. Przyjaźń zwierzaka z robotem
Azorek 143 Piętro
Mam nadzieję że moja żółwica która teraz zapadła już w sen zimowy wiosną nie wystraszy się nowego domownika ultra40 🐢🤔
DZ818416 144 Piętro
Pewnego dnia w domu, gdzie mieszkała wesoła suczka beagle imieniem Frela, pojawił się nowy lokator – robot sprzątający Dreamie.

Na początku Frela nie była zachwycona. Gdy Dreamie ruszył w trasę, mrucząc i wirując, suczka szczekała, skakała przed nim i próbowała zagrodzić mu drogę. „Co to za dziwne stworzenie?!” – myślała, bacznie obserwując każdy ruch.

Ale Dreamie się nie zniechęcał. Jeździł cierpliwie, sprzątał kurz i okruszki po przysmakach Freli, a przy tym nigdy nie próbował jej skrzywdzić. Z czasem beagle zauważyła, że dzięki robotowi podłoga zawsze była czysta, a jej ulubiony kocyk nie musiał już tak często być trzepany.

Po kilku dniach Frela przestała szczekać na Dreamiego. Zamiast tego zaczęła go śledzić, a nawet kłaść się obok niego, kiedy zatrzymywał się, żeby się naładować.

W końcu oboje – pies i robot – znaleźli wspólny język: ona pilnowała domu, a on pilnował porządku.

Morał z tego jest taki, ze nie wszystko, co nowe i dziwne, musi być wrogiem. Czasem wystarczy odrobina cierpliwości, by odkryć przyjaciela tam, gdzie się go nie spodziewamy.
HM550374 145 Piętro
Mam psa, który gubi dużo sierści. Nie byłam w stanie codziennie odkurzac domu więc "zaprosilam" pomocnika w postaci Dreame 40L. Teraz mam czysto. Pies podchodzi do robota z dużą rezerwą i schodzi mu z drogi
BO697044 146 Piętro
Mam Dwa Maine Coon jeden patrzy na robota i nic sobie z tego nie robi odkurzacz musi go omijać  a drugi 2 latek atakuje robota bardzo to śmiesznie wygląda,  moje zwierzaki nic sobie nie robią pozdrawiam.
DB622726 147 Piętro
Robot dreamle d10 plus super odkurzacz za tą cenę ale chciałbym bym by ta wyspa się na forze chowała ale i tak jest super
BO697044 148 Piętro
Posiadam robota Dreame D10S plus i dwa maine coon i sobie nic nie robią z tego że robota chodzi i sobie sprząta od kond posiadam robota moje życie się zmieniło nie muszę latać po mieszkaniu i sprzątać po kotach sierści bo robot to zrobi zamnie 3 razy dziennie, serdecznie pozdrawiam.
NH903057 149 Piętro
Moja historia z Dreame i moim szarym urwisem Coco, to prawdziwa opowieść o odzyskanej przestrzeni! Zanim pojawił się odkurzacz Dreame, walka z wszechobecnymi kłębkami jego sierści przypominała syzyfową pracę. Dzięki potężnemu ssaniu i cudownej funkcji automatycznego opróżniania śmieci moja DREAME L40 sprawia, że sprzątanie jest niezwykle proste i skuteczne. Coco może teraz bezkarnie wylegiwać się, a mój dom i tak lśni czystością.Dziękuję Dreame za spokój ducha i czysty dom ;)

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy