🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

UR388783 140 Piętro
Mój Myjek działa super lecz trawka zazdrości podłodze że Myjek skosić jej nie może, marzy więc sobie cichutko o Dreame kosiarce by trawkę kosiła równiutko.
cliniczek 141 Piętro
Jedyna suszarka która suszy włosy a ich nie wysusza :p DrEaMe GUSTO. Pragnę Cię Ostatnio edytował(a) cliniczek w dniu 2026-3-11 20:53
MyDreameMaid 142 Piętro
To spróbujmy Akcja ciekawa, produkty dobre, może szczęście i mi dopisze 🙂🍀 Trzymajcie kciuki 👌
PW492656 143 Piętro
Na Dzień Kobiet chciałabym otrzymać suszarkę do włosów. Mój mąż już spisał się świetnie i podarował mi super odkurzacz mopujący Dreame, który dzielnie pomaga mi w walce z kurzem, sprzątanie idzie tak szybko, że nawet kurz nie zdąży się zorientować, co się stało! Marzę o suszarce, aby po sprzątaniu po dzieciach i dwóch kochanych pieskach, móc zająć się sobą no i w kilka chwil wysuszyć włosy i wyglądać jak milion dolarów, a takie domowe SPA po całym dniu to najlepszy prezent. Hmm a może fajnie byłoby zrobić prezent mężowi i podarować kosiarkę, mielibyśmy więcej czasu dla siebie i wspólne leniuchowanie przed telewizorem.
Freddy 144 Piętro
Jako kobieta bardzo doceniam rozwiązania, które oszczędzają czas i pozwalają znaleźć chwilę dla siebie. To byłaby dla mnie wyjątkowa i bardzo praktyczna nagroda.
WP412981 145 Piętro
Jestem bardzo zadowolony z zakupu robota sprzątającego Dreame L40 Ultra. Urządzenie bardzo dobrze radzi sobie zarówno z odkurzaniem, jak i myciem podłóg, dzięki czemu sprzątanie w domu jest praktycznie bezobsługowe. Robot ma bardzo dużą moc ssania 
Na plus zasługuje także funkcja MopExtend, która pozwala robotowi dokładniej sprzątać przy ścianach i w narożnikach, gdzie zwykłe roboty często nie docierają jest to świetne urządzenie dla osób które lubią porządek przy minimum wysiłku.
Iwona 146 Piętro
Chciałbym dostać odkurzacz dreamel10s 3 generacji
Iwona 147 Piętro
Chciałbym dostać odkurzacz dreamel10s 3 generacji na Dzień Kobiet
Iwona 148 Piętro
Odkurzacz sprawia że ma dużo czasu dla siebie i dzieci całą rodzina zadowolona najlepsze jest chyba funkcja mopowania i stacja bezobsługowa trochę odmieniło to moje życie jestem bardzo zadowolona
NO304411 149 Piętro
Kocham 🥰 Dreame

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy