konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

LO953936 140 Piętro
Hej, odkąd mam Dreame L20, zwykly odkurzacz poszedł na wieczny odpoczynek do piwnicy. Dreame jest nie zastąpiony polecam wszystkim niezdecydowanym.
JX284113 141 Piętro
Dreame to Nasza codzienność. Przy dwójce dzieciach oraz najmniejszym członku rodziny, czyli króliczku - sprzęt sprawdza sie perfekcyjnie. Zakup był strzałem w dziesiątkę 👌
LU849315 142 Piętro
Mam już kilka urządzeń Dreame i pomagają mi w utrzymaniu czystości. Mojej mamie też kupiłam robota sprzątającego i też jest zadowolona
EI606005 143 Piętro
Pierwsze uruchomienie i ekstyrpacja nowym sprzętem, mimo słabej baterii puściłam go na skanowabiw domu. Komunikat słaba bateria próbuje go zawrócić do ładowania ale nie chce. Milion prób, włączania i wyłączania sprzętu. Obejrzane filmiki, fora internetowe żeby go zawrócić oczywiście bez skutku, przeszukany intwrne już w głowie będę musiała go zwrócic bo nie chce się ładować i nagle w głowie pomysł ciekawe czy jest włączony stacja, no i eureka blondynka nie przycisnęła włącznika. Sprzęt dział. Jupi
KJ003136 144 Piętro
Byłam wielką przeciwniczką zakupu Dreame, na szczęście mąż postawił mnie przed faktem dokonanym za co jestem mu wdzięczna. Do tego wchodząc do domu i widząc męża z telefonem w ręku na pytanie „co robisz?” odpowiada: „sprzątam” 😂
GE775095 145 Piętro
Dreame używam-
czasu wolnego zażywam.
On wyręczy mnie w sprzątaniu,
Odkurzaniu I podłóg pucowaniu.
FY457789 146 Piętro
Mój najlepszy moment z Dreame? Kiedy jestem w pracy, piję kawę i jestem bardzo zajętą, a w domu… trwa wielka akcja sprzątanie 😎
Wracam, otwieram drzwi i mam efekt ‘wow’, jakbym zatrudniła ekipę sprzątającą ;)
To jest ten level dorosłości, którego się nie spodziewałam – dom sprząta się sam, a ja czuję się jak szefowa logistyki czystości.
OV872373 147 Piętro
Uwielbiam korzystać z mojego robota, przy 3 kotach, jeździ na okrągło
TX381411 148 Piętro
Świetny sprzęt. Działa bez zastrzeżeń, bezobsługowy, dokładnie sprząta, ładnie się komponuje z wnętrzem pomieszczeń. Dodatkowym atutem jest kamera, która pozwala sprawdzić co np.robią dzieci w domu lub nasze pupile. Polecam
IV397096 149 Piętro
To nie jest  tylko robot sprzatajacy to nieoceniona pomoc w codziennym prowadzeniu domu. "Alfredo" tak go nazwaliśmy sprzata za nas podłogi dając nam jednocześnie więcej czasu na przyjemności. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu !

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy