Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

CG064024 140 Piętro
Nagroda urywa dupę!
WI858005 141 Piętro
Mam troje małych dzieci, dwupoziomowy dom, pracujemy z mężem od poniedziałku do piątku, nic w domu nie zrobi się samo więc jak przychodzi weekend to mija tak szybko jak przejazd ekspresowego pociągu. Odkąd mam w domu Dreame X50 ultra complete sobota nie kończy się nerwowym sprzątaniem podłogi jak to było dotychczas i wreszcie mogę zmienić zdanie, że jednak w końcu coś robi się samo. Każda Pani Domu powinna mieć to szczęście posiadania takiego sprzętu wysokiej klasy w domu. Przyczynia się to nie tylko do czystości ale i lepszego samopoczucia 😊
XG906260 142 Piętro
Service do poprawy.
IU279504 143 Piętro
Tylko jako jedyny słucha się mnie w domu
TT438757 144 Piętro
Dreame chodzi piwko wchodzi
Podłoga wyczyszczona mamuśka zadowolona
SU012621 145 Piętro
Uwielbiam mojego Drimusia… ma na imię Bogdan ♥️ sprząta gdy pani jest w pracy. Jest bardzo cichy i dokładny …  gdyby tylko jeszcze gotował 😶‍🌫️
ED991187 146 Piętro
Na co dzień pracuję dość długo i szczerze
mówiąc sprzątanie zawsze odkładałem na „jutro".
Odkąd w domu jest sprzęt Dreame, naprawdę poczułem różnicę. Wracam po całym dniu, a podłoga jest już ogarnięta - bez zastanawiania się, kiedy znaleźć na to czas.
Najbardziej doceniam te mate momenty, kiedy rano piję kawę i widzę porządek, zamiast myśleć, że znowu trzeba wyciągać odkurzacz. Wtedy właśnie pojawia się myśl: jak dobrze, że to mam
To niby drobiazg, ale bardzo ułatwia codzienne życie.
PY782923 147 Piętro
Kupilem robota sprzatajacego Dreame L50 Pro Ultra. Dlugo szukalem bo psy w domu i chcialem sie upewnic ze odkurzacz sobie poradzi. Przez pierwsze dni bylem zachwycony praca tego odkurzacza. Niestety pojawil sie problem z czujnikiem lds. Przestal sie opuszczac i pojawial sie blad. Obecnie czekam na decyzje z serwisu

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

CX720194 148 Piętro
U mnie ciekawa sytuacja uzywalam tineco 7 po 8 miesiącach się zepsuł nie uznali reklamacji zwrócili połowę kwoty byłam załamana bo sprzątanie takimi odkurzaczami to cud. Ale poczytałam o odkurzaczach i zdecydowałam kupic  Dreame jestem mile zaskoczona pozytywny i wygoda sprzątania o 100% lepszy od tineco. Ma wiele więcej opcji w ustawieniach co jest na plusie a najlepsze jest mycie gorąca woda. Polecam. ❤️
Robert 149 Piętro
Po namowie znajomych kupiłem swój pierwszy Dreamy x50 ultra, ten zakup okazał się najlepszą decyzją jeśli chodzi o sprzęt sprzątający! Dreame precyzyjnie mopuje i odkurza jednocześnie co sprawiło że w tym czasie robię inne obowiązki. Inne produkty typu I roomba są daleko z tyłu. Mój prywatny wybawca kurzu! #kochamdreamy

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy