【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Polecane  Ferwor: 259

434 Komentarz

FG138878 140 Piętro
🤗 cześć wszystkim
XN379645 141 Piętro
Cześć po rozwodzie spadł na mnie obowiązek jak i wiele innych codziennych wyzwań dotyczących sprzątania i utrzymaniu codziennego ładu w domu.
Wspólnie z dwójką dzieci które zostały mi zasądzone podjęliśmy decyzję o zakupie robota sprzątającego z ful wyposażeniem.
Decyzję o zakupie podjęliśmy z powodu braku czasu na codzienne sprzątanie a to nauka szkolna, nauka gry na pianinie i saksofonie oraz klarnecie zmusiły nas do przeorganizowania sobie codziennych obowiązków. Bycie samotnym rodzicem  dwójki nastolatków nastręcza bardzo wielu problemów z ich potrzebami a o sobie wówczas się zapomina.
Gdy robot został dostarczony w mig go uruchomiliśmy, instrukcje obsługi czytaliśmy jeszcze zanim dotarł do nas. Mamy go ponad rok
i powiem że to był najlepszy zakup jakiego można było dokonać zaraz po pralce i suszarce. Uważam że urządzenie tego typu powinno być codziennością w każdym domu, gdyż docenia się go wówczas kiedy się go ma, nigdy tak często nie myłem podłóg po prostu z braku czasu i pomyśleć żeby go zabrakło to by była rozpacz. Ja za swojego zapłaciliśmy w promocji w granicach 6600 zł, dzieciaki nazwały go Stiuard bo mówił po angielsku obecnie jest wszystko w języku polskim. Po dobrych doświadczeniach z tym robotem dokupiliśmy jeszcze suszarkę do włosów też rewelka i mnóstwo Zdjęcia nie dołączę bo wyświetla mi się że limit serwera nie pozwala. Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników obecnych i przyszłych. Jak zrobię porządek z ogródkiem to planuję jeszcze zakup kosiarki tej firmy.
LJ574937 142 Piętro
Witam,
mój nowiutki Dreame właśnie został rozpakowany i ładuje się w stacji dokującej. Najlepszy prezent urodzinowy ☺️
Podłoga codziennie do sprzątania, a jest co ogarniać przy dwóch psiakach i kocie długowłosym. Liczę, że się sprawdzi doskonale.
Wnuczka nazwała go Kubuś. Niech będzie 😆
LJ574937 143 Piętro
Hej Dreame pokochałam zanim przyniósł go kurier pod drzwi 😆 Instrukcja już w pełni ogarnięta, a mój nowiuteńkiego X50 Ultra complet już w stacji dokującej. Liczę na miłą współpracę ☕️🙂
BH853765 144 Piętro
Hej. Nasz robocik to Marysia. Jesteśmy wdzięczni Marysi za sprzątanie. Sprząta od 10 minut i podłoga lśni. Postawiliśmy na x50 i to był dobry wybór.
HG506967 145 Piętro
Witam. Od dziś jestem posiadaczem h15 pro Pozdrawiam. Dam znać po pierwszym myciu z wrażenia
WA594001 146 Piętro
Witam, mój robot to Dreame X40, jest super ! Nie wyobrażam sobie sprzątania bez tego cudeńka 😀
NM946762 147 Piętro
👍🏻😉👍🏻😉👍🏻😉👍🏻😉👍🏻😉👍🏻😉
CY951231 148 Piętro
Nasz Dreame nazywa się" Grażynka"😁
Wszystko po niej błyszczy👍
REWELACJA!!! 👏
QJ348894 149 Piętro
😀😃😄😉😆😅🤣😂🙂🙃😜

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy