Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

QD000878 140 Piętro
Udział wzięty. Szkoda, że tak późno się zorientowałem, że do dzisiaj jest deadline.
QD000878 141 Piętro
Powodzenia wszystkim 😀
WN101485 142 Piętro
Czyste powietrze, to zdrowsze życie Zdecydowanie przydałyby się takie sprzęty w domu, biorąc pod uwagę, że rozpoczął się sezon grzewczy...
XU459438 143 Piętro
Zaczęło się jak w filmie... Stoje w kuchni, patrzę na podłogę, na której znowu pojawiły się tajemnicze okruszki. I wtedy dociera do mnie prawda głęboka jak studnia: ja też mam prawo do życia bez zamiatania trzy razy dziennie. I właśnie dlatego podczas Black Friday najbardziej marzę o robocie sprzątającym Dreame X40 Ultra. Tym cudzie techniki, który mógłby uratować moje małżeństwo, zdrowie psychiczne i poziom cukru we krwi, bo jak się zdenerwuję na bałagan, to od razu idę po czekoladę. Wyobrażam to sobie tak. Mój mąż tradycyjnie twierdzi, że on właśnie miał w planach odkurzanie, ale wiadomo, że te plany są odległe jak lot na Marsa. A ja? Ja wchodzę do salonu i widzę Dreame X40 Ultra, który sam objęty jakąś wewnętrzną misją życiową skanuje mieszkanie, wciąga brud, mopuje i sam się czyści. Ja nic, dosłownie nic nie muszę. Nawet nie muszę krzyczeć „Uważaj na kabel!”, bo on sam rozpoznaje przeszkody jakby miał więcej rozsądku niż połowa naszych znajomych. Najbardziej kusi mnie ta funkcja, dzięki której nie muszę dotykać ani zaglądać do pojemnika z kurzem. Czyli coś, czego mój mąż nie rozumie do dziś. Mnie Dreame X40 Ultra da święty spokój, a jemu szansę, żeby już naprawdę nie musiał udawać, że planuje sprzątanie. A problem, który chcę rozwiązać? Prosty. Chcę wreszcie wejść do domu i mieć podłogę tak czystą, że mogłabym z niej zjeść. No dobra, to by było szalone nawet jak na mnie, ale czystość na poziomie „wow, kto mi tu zrobił hotel pięciogwiazdkowy?” – to już brzmi jak plan idealny. Dlatego Dreame X40 Ultra to mój Black Friday must have. Bo jeśli coś ma zmienić moje życie, mój dom i mój związek… to na pewno nie będzie to mąż z odkurzaczem, tylko robot, który naprawdę wie, co robi.
KF020205 144 Piętro
gdzie można zobaczyć zgłoszenia do listopadowego konkursu?
Wydarzenia-# Dreame Black Friday
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=31&fixedtab=1
Dreame Forum 145 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy Dreame Boy Blind Box: UID:GF973458,UID:KB281751,UID:UG961434,UID:HS081048,UID:UI490800,UID:UR776909,UID:VZ345931,UID:EA102826,UID:QA784081, UID:DK517372,  UID:GG163553,  UID:WC286290, UID:LB464299

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Prosimy o odpowiedź na wiadomość prywatną w ciągu 14 dni, aby odebrać nagrodę.

Dla osób, którym tym razem się nie udało – nie zniechęcajcie się! Wkrótce pojawią się kolejne ekscytujące wydarzenia, więc bądźcie czujni!Jak sprawdzić wiadomości prywatne?
Uzupełnienie listy zwycięzców: UID: EY355656
Dreame Forum 146 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy Dreame H40, Dreame AP10 oraz Dreame PM10 zostaną ogłoszeni w tym dziale komentarzy 28 listopada.
LD641069 147 Piętro
Dzień dobry, mam Dream A1, ale brakuje mu kilku finkcjo. W nowym A2 hest opcją koszenia krawędź,  oświetlenie i to działa rewelacyjnie. Ten nowy model jest naprawdę niesamowity.
Martwy 148 Piętro
Wygrałem xD?
KH308477 149 Piętro
Gratulacje dla pierwszych zwycięzcow 👏👏👏

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy