Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

XQ319319 130 Piętro
Fajowo bardzo
MV829536 131 Piętro
Mam nadzieję że przedouzycie konkurs
Dzień dobry, ten konkurs nie zostanie przedłużony, ale w przyszłości planujemy kolejne wydarzenia i losowania nagród. Zapraszamy do dalszego śledzenia naszych aktualności!

UC602487 132 Piętro
Nie mogę się doczekać wyniku konkursu
SG716615 133 Piętro
I ja spróbuję szczęścia
NE367059 134 Piętro
Kiedy moja przyjaciółka wpada z wizytą, to wiem, że nie przychodzi sama – razem z nią wchodzi całe stado jej futrzastych lokatorów. 😅
Nie muszę mieć zwierzaka, żeby wiedzieć, jak to jest żyć z sierścią – po jej wyjściu mój dom wygląda, jakby przez chwilę mieszkał tu kot, pies i może jeszcze królik jej córki🤣 🐶🐱

Ale dzięki mojemu Dreame, po każdej „futrzastej wizycie” przyjaciółki, odzyskuję czyste podłogi i spokój ducha.
Bo choć kocham ją całym sercem,to dobrze mieć sprzęt, który ogarnia ten cały zwierzakowy chaos w pięć minut. 😄✨

Pozdrawiam serdecznie moją przyjaciółkę – żywy dowód na to, że futro można mieć nawet bez zwierząt! ❤️🐾
Dziękujemy za uznanie!

NE367059 135 Piętro
Już po konkursie, dopiero sprawdziłam wiadomość,ale i tak chciałam się z Wami podzielić tym wpisem 🥰 pozdrawiam serdecznie Wszystkich właścicieli zwierząt i ich przyjaciół ❤️
Dziękujemy za uznanie!

Dreame Forum 136 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy Dreame Boy Blind Box: DU099312, Mariopolska (UID: RZ965610), oluuu0222 (UID: NN606185), UID: UG961434, UID: JM345210, UID: KZ031874.
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Prosimy o odpowiedź na wiadomość prywatną w ciągu 14 dni, aby odebrać nagrodę.
Dla osób, którym tym razem się nie udało – nie zniechęcajcie się! Wkrótce pojawią się kolejne ekscytujące wydarzenia, więc bądźcie czujni! Instrukcja sprawdzania wiadomości prywatnych
Dreame Forum 137 Piętro Inicjator wątku
Dwóch zwycięzców Aqua10 Ultra Roller Complete zostanie ogłoszonych w tej sekcji komentarzy w dniu 4 listopada. Lista zwycięzców będzie publicznie dostępna przez trzy dni.
W przypadku wykrycia jakichkolwiek naruszeń lub nieprawidłowości organizator zastrzega sobie prawo do zmiany wyników.
Po upływie tego okresu wyniki zostaną uznane za ostateczne i niepodlegające odwołaniu.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DR821380 138 Piętro
Czemu mój robót się nie ładuje
Proszę podać dokładny model maszyny, nasz dział obsługi posprzedażowej odpowie na Państwa pytania.

Dreame Forum 139 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy testów nowych produktów października
Użytkownik 1: KrystianW (UID: OW781027)
Link do posta: https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1056

Użytkownik 2: JM345210 (UID: JM345210)
Link do posta: https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1090

W przypadku wykrycia konkretnych naruszeń lub nieuczciwości, prosimy o kontakt za pośrednictwem prywatnej wiadomości na forum do @Dreame Forum (UID: admin) lub przez oficjalny adres e-mail: dreamesupport@dreame.tech. Prosimy o dostarczenie odpowiednich dowodów, które zostaną zweryfikowane i przetworzone.
Aktualizacja wyników została opublikowana w komentarzu poniżej.

W imieniu Ciapka , dziękujemy bardzo!

Dziękuję!!! Ale się cieszę!!!! ❤️
Już się nie mogę doczekać nagrywania recenzji 😻

Gratulacje!

Po trzech dniach wyniki zostaną uznane za ostateczne i nie będą mogły zostać zmienione.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy