【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

JF675963 130 Piętro
Że względow zdrowotnych nie mamy pupila w domu,  natomiast mam 9 miesięcznego synka. To właśnie ze względu na niego zakupiliśmy Mova M1-bardzo żałuję, że tak pozno się zdecydowałam na robota sprzątającego. Moj synek zaczal za nią raczkować,bo tak bardzo go interesowała, a teraz jak stawia pierwsze kroczki uwielbia bawić się Marzenką(tak nasz Dreame ma imię ☺️ i to nie byle jakie ) w chowanego 😁😁 także u nas jest taki nowoczesny "piesek " i najlepszy kumpel Antka☺️
HO088314 131 Piętro
Mój pies do tej pory panicznie bala się odkurzacza, teraz nadzoruje jego pracę chodząc z ciekawością obok niego albo spokojnie leży sobie na legowisku nawet wtedy gdy odkurzacz podjeżdża bardzo blisko- dreamy x40 master
MQ334970 132 Piętro
Gdy nasze zwierzę poluje, za to nasz Drimiś dobrze mopuje, gdy przychodzi na odkurzanie to nasz ulubiony pupil 🐈 kotek bawi się w chowanego.
Nic mu nie jest straszne bo sprzęt zasługuje na mega 10tke, a więc z firmą Dreme nasz kot zbija piątkę 😺
IQ790493 133 Piętro
Naszą Kotka Zosia łapie dreame jak myszkę gania go i gania, ale on dzielnie znosi jej zaczepki i wspaniale ogarnia Zośkowy domek
XH446347 134 Piętro
Moja suczka ma jednak instynkt samozachowawczy, jak tylko podjeżdża robocik to grzecznie wskakuje na kanapę i obserwuję proces odkurzania z mopowaniem 🙂 a że sypie się z niej jak z choinki to Dreame ma co robić 😉 🐶
Kondejki 135 Piętro
Moja Ida (Jack Russell terrier) uważa, że najlepszą zabawą jest sprint po mieszkaniu zaraz po spacerze… oczywiście z pełnym zestawem błota na łapkach 🐾🚀. Do tego jej sierść potrafi pojawić się w miejscach, których nawet NASA nie ogarnia.
Na szczęście Dreame robi za mojego cichego superbohatera – wciąga te wszystkie kudły, zanim zdążę się poddać i zaakceptować, że sierść to nowy kolor ścian 😅.
Gdybym miał marzyć o ulepszeniu, to chciałbym tryb „Jack Russell mode” – turbo do ogarnięcia chaosu po jednym 5-minutowym szaleństwie Idy. Dreame + Ida = równowaga w domu
Dominigga 136 Piętro
Kiedy wzięliśmy naszego szczeniaka, szybko zrozumieliśmy, że oprócz miłości w pakiecie dostajemy… góry sierści i piachu z łapek 😅 Dlatego od razu kupiliśmy robota Dreame - i to był strzał w 10! 💥

Teraz zamiast latać z odkurzaczem kilka razy dziennie, możemy spokojnie tulić się z maluchem, a Dreame robi robotę za nas 💛 Dzięki niemu w domu jest czysto, podłoga lśni, a pies może bezpiecznie brykać bez ryzyka, że zaraz coś przyklei mu się do futerka.

Dreame to nasz cichy bohater - ratuje nam czas, nerwy i daje więcej chwil, które możemy spędzać z naszym pupilem.
IC309296 137 Piętro
W domu mamy buldoga francuskiego imieniem Piorun i odkurzacz który nazwaliśmy Gangus. Odkurzacz pełni dwie funkcje, sprząta sierść i okruchy które zostawiamy my i nasz pies (łakomczuch) ale gdy słyszymy, że liże łapy to wyjeżdżamy i z kamerą nachodzi jak Gangus na Pioruna by przestał lizać 😅 Spełnia swoje zadanie idealnie, nie potrzebuje usprawnień

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DB226594 138 Piętro
Buldog Stefan w salonie kroczy,
na Dreams x50 ultra bacznie spogląda oczy.
Chciał zrobić kupę – próba nieudana,
kamera go złapała –misja wygrana!
VL690142 139 Piętro
„Mój piesek 🐶 ma jedną wielką pasję – zostawianie sierści absolutnie wszędzie 😅. Kiedy kupiłem Dreame, nie spodziewałem się, że aż tak ułatwi mi życie – codzienne odkurzanie nie jest już obowiązkiem, tylko szybkim nawykiem, a sierść znika w kilka chwil. Najbardziej doceniam to, że urządzenie świetnie radzi sobie z dywanami, gdzie wcześniej walczyłem godzinami.

Marzy mi się, żeby w przyszłości Dreame miało specjalny tryb „pet care” – cichszy, by nie stresował zwierząt, i z wymiennym filtrem neutralizującym zapachy, które czasem towarzyszą naszym futrzakom 🐾. Dzięki temu zarówno dom, jak i mój pupil czuliby się jeszcze bardziej komfortowo.

Dzięki Dreame mam wrażenie, że mogę spędzać więcej czasu na zabawie z moim psiakiem zamiast na sprzątaniu – a to największe zwycięstwo dla nas obojga! 💛
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem! 🐱💛 Bardzo cenimy Twoje sugestie dotyczące przyszłych funkcji i przekazaliśmy je do odpowiedniego działu.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy